Speltips Juventus – Chelsea 29/9: Rasim rekar!

Rasim Reiz Publicerat: 29 September 2021

Riktigt härlig match vi har att se fram emot under onsdagskvällen när Juventus-Chelsea drabbar samman på Allianz Arena i Turin.

Juventus - Chelsea

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Juventus har som bekant inte direkt fått en flygande start på den här säsongen. Man ligger på en tiondeplats i ligan och hela tio poäng efter serieledarna Napoli. Det går att säga att man har haft skador, sjukdomar osv i truppen men det är Juventus vi pratar om. Nivån i spelet är för dåligt, man saknar den där riktiga spetsen i truppen samtidigt som försvarsspelet sett bedrövligt ut.

Nu väntar ett mycket bra Chelsea där försvarsspelet kommer att sättas på prov samtidigt som man till den här matchen saknar sin stora stjärna Paulo Dybala men även Alvaro Morata ser ut att missa matchen. Mycket tunga avbräck för ett redan skadeskjutet Juventus och det kommer bli än mer tunnhårigt på Allegri är min känsla efter den här matchen.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Intensiv match att vänta

Gästerna från London kommer till den här matchen efter en tung förlust på hemmaplan mot Manchester City med 0-1 , men det är inte allt för mycket att hänga sig upp för då man gör en bra insats. Man har lite avbräck då Kante testat positivt för Covid-19 och Mason Mount samt James Reece åker inte till Turin heller. Men man har en mycket bred trupp i Chelsea och kan ersätta dessa. Inledningen av säsongen har varit positivt för Chelsea. Man har satt försvarsspelet tidigt och framåt har man sett vassa ut och på 6 matcher i ligan har man 12-2 i målskillnad. I Champions League har man en vinst mot Zenit med knappa 1-0 men som oftast så ska jobbet göras för att ta sig vidare från gruppen och i den här gruppen är Chelsea-Juventus storfavoriter.

Jag tror vi får se en ganska intensiv match som kan bli ganska sevärd. Juventus kommer sättas på prov och med alla frågetecken inför den här matchen och hur det har sett ut tidigare matcher så är det klar fördel Chelsea då spetsen framåt hos Juventus inte direkt skrämmer många försvar just nu.

Ser vi på spelmarknaden så är Chelsea favoriter och jag tror att man bör testa spelet på dem i den här matchen då man vill hitta tillbaka efter förlusten mot City och man har vind i seglen tidigt i år och kan man utnyttja farten i laget och presspelet som varit grymt så kommer hemmalaget få det mycket tufft.

Jag väljer att spela en rak Chelsea seger till 2,24 hos Betsson!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chelsea vinner
Odds: 2.34
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: