28 februari 2017 Juventus Napoli

Speltips Juventus – Zenit 2/11: Jämnare än förväntat

Juventus har problem i ligan men i Champions League har man tagit full pott inför det här mötet mot Zenit St. Petersburg. Matchen spelas tisdagen den 2 november 2021 med avspark kl 21.00.

Juventus hade sex raka segrar inför toppmötet mot Inter för en och en halv vecka sedan. Laget såg ut att hittat rätt, inte för att man spelade någon bländande fotboll men för att arbetade hårt, försvarade sig väl och hittade sätt att vinna sina matcher.

Man lyckades få med sig ett kryss från Milano men har därefter förlorat i två raka ligamatcher mot, på pappret, svagare motstånd. I helgen föll man med 2-1 borta mot Verona och dessförinnan med samma siffror hemma mot Sassuolo. Därmed har man halkat ner till en beskedlig nionde plats i tabellen.

Juventus är nu på många sätt tillbaka på ruta ett, men som väl är, för deras del, har man gjort det väldigt bra i Champions League så här långt. Man har vunnit samtliga tre matcher och toppar gruppen före Chelsea inför den fjärde omgången.

Läget i Champions League är således inte pressat när man nu tar emot ett Zenit St. Petersburg som man besegrade med 1-0 på bortaplan för två veckor sedan. Zenit förlorade också med 1-0 borta mot Chelsea och står på tre poäng tack vare hemmasegern mot Malmö FF.

Efter förlusten mot Juve har man emellertid steppat upp rejält och vunnit två raka ligamatcher på ett imponerande sätt. I helgen slog man Dinamo Moskva med 4-1 och dessförinnan utklassade man Spartak Moskva då man vann med hela 7-1.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Zenit är undervärderade

Juventus såg ut att ha tagit upp jakten på topplagen i Serie A på allvar men de två senaste insatserna har verkligen tagit ned dem på jorden ordentligt. Ser man till spelarmaterialet på pappret är det dock ingen stor skräll att Juventus har problem och man lär få fortsätta att slita ont för att bli ett topplag den här säsongen.

Massimo Allegri har mycket att jobba med för att ta Juventus tillbaka till den nivå de förväntas vara på. De stabila insatserna i Champions League så här långt ger emellertid ett visst andrum och det är nog för väl att man, med de svaga resultaten i ryggen, inte är pressade att vinna den här matchen.

Sergei Semaks Zenit toppar den ryska ligan och man har stått upp väl mot både Juventus och Chelsea i Champions League. När Juve vann i mötet senast var det med minsta möjliga marginal efter att Dejan Kulusevski nickat in det avgörande 1-0-målet i den 86:e minuten.

Dejan har inte startat i de två senaste förlustmatcherna i ligan och bör ligga bra till för en plats i startelvan nu.

Hursomhelst är Zenit långtifrån något dussingäng och med tanke på hur Juventus sett ut i de senaste matcherna bör man ha ganska goda chanser till att knipa, i alla fall, en poäng här. Juventus står som favoriter till ett odds omkring 1.54 men det finner jag inte särskilt spelvärt.

Det mesta talar för att det här kommer bli en ganska låst och, som senast, målsnål tillställning. Därför blir mitt spel att det kommer göras under 2.5 mål till hela 2.00 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 2 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: