Speltips Leipzig Köln

Speltips Leipzig – Club Brügge 28/9: Rakt spel

RB Leipzig behöver tre poäng för att inte halka efter ordentligt i Champions League-gruppen. Orkar Club Brügge med en till skräll?

Nog var det inte många som förväntade sig att belgiska Club Brügge skulle ta poäng hemma mot Paris Saint-Germain i den första omgången av Champions League-gruppspelet, men så blev faktiskt fallet.

En otrolig defensiv gjorde att man kunde hålla emot och ta den där viktiga poängen, som nu gör att man faktiskt håller sig undan jumboplatsen efter första omgången.

Längst ner i grupptabellen hittar vi nämligen RB Leipzig, som föll borta mot Manchester City i sin första match. Det var en helt okej insats från RB Leipzig, åtminstone offensivt, och jag fick åtminstone känslan att det finns ett enormt sparkapital i det här laget.

RB Leipzig har också gjort det starkt i Bundesliga sedan dess och körde bland annat över Hertha Berlin med 6-0 nu i helgen. Det är med andra ord ett RB Leipzig som fått upp ångan inför den här matchen.

Club Brügge må gå starkt i belgiska ligan, men det är ett par nivåer upp när man nu ska möta RB Leipzig på bortaplan. Här tror jag nästan att premiärinsatsen kan ligga laget lite i fatet. Blir man bekväma? Överskattar man sig själva? RB Leipzig kommer åtminstone inte att underskatta motståndet, utan lär snarare gå på knock.
PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Överkörningen kan vänta

RB Leipzig fick sin viktige ytterspelare Angelino avstängd i den senaste matchen mot Manchester City. Det var en minst sagt taggad spelare i den matchen, eftersom han spelade mot sitt tidigare lag. Det gör hur som helst att han inte kan spela här.

I övrigt kommer Dani Olmo, Marcel Halstenberg, Marcelo Saracchi och Tyler Adams inte heller att kunna spela den här matchen, som Josko Gvardiol också kan behöva stå över.

Men trots tappen har man en stark elva och 6-0-vinsten senast gör att man har goda förhoppningar om att kunna köra över Club Brügge också.

I bortalaget kommer Ruud Vormer att behöva testas sent. Det vore ett tapp. I övrigt är José Izquierdo borta, men det är också den enda skadan.

Den starka insatsen mot Paris Saint-Germain gör att spelbolagen överskattar bortalaget en aning här. Det borde rimligen vara ett ett tydligare favoritskap för hemmalaget.

RB Leipzig vinner spelar jag till 1.48 gånger insatsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: RB Leipzig vinner
Odds: 1.48
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 21:00, tisdag 28 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: