7 januari 2018 Lille Sochaux Speltips

Speltips Lille – Salzburg 23/11: Framåtlutat

Det är jämna förutsättningar när Lille gästas av RB Salzburg i den femte omgången av Champions League. Matchen spelas tisdagen den 23 november 2021 med avspark kl 21.00.

Inför den näst sista matchen av Champions Leagues gruppspel ställs nu ettan och tvåan i grupp G mot varandra. RB Salzburg toppar gruppen på sju poäng och Lille delar andraplatsen med Wolfsburg då de båda står på fem poäng. Sevilla är för närvarande sist på tre poäng.

I och med bortasegern med 2-1 mot Sevilla senast har de franska mästarna Lille skaffat sig ett bra utgångsläge inför avslutningen. Den här gruppen ser dock väldigt jämn ut och känslan är att alla kan slå alla och det lär nog bli tight in på målsnåret.

Hursomhelst har Lille gjort det ganska bra så här långt. Förutom segern senast har man kryssat hemma mot Wolfsburg samt på hemmaplan mot Sevilla. I bortamötet mot RB Salzburg föll man med 2-1 efter att hemmalaget gjort båda sina mål på straff.

Vad gäller Ligue 1 går det emellertid tyngre för Lille i deras försök att återupprepa förra säsongens oväntade succé. I helgen spelade man 2-2 borta mot Monaco vilket innebär att man tagit 17 poäng poäng på 14 matcher.

Nu väntar så ett RB Salzburg som, i princip, redan avgjort den österrikiska ligan efter bara 13 spelade matcher. I söndags blev det dock bara 0-0 hemma mot Admira men man är fortsatt obesegrade.

Förutom att man har besegrat Lille i Champions League så vann man även hemmamötet mot Wolfsburg och i den första matchen spelade man 1-1 borta mot Sevilla. Senast blev det emellertid förlust med 2-1 mot Wolfsburg på bortaplan.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett av Europas mest talangfulla lag

Vi har att göra med fyra lag i den här gruppen som har visat sig vara relativt jämnstarka. På förhand såg det också väldigt öppet ut, men efter fyra spelade matcher får ändå RB Salzburg gälla som favoriter.

I Österrike är det nästan så att man gör mos av allt motstånd och det här unga, frejdiga och talangfulla laget har bevisat att man håller hög klass även på Champions League-nivå. Man är, utan tvekan, ett av de mest spännande lagen i Europa just nu för den som är intresserad av att se vilka som eventuellt kommer bli framtidens storstjärnor.

Om Salzburg är framåtlutade och offensivt inriktade har Lille varit betydligt mer målsnåla, i synnerhet i Champions League. Båda deras hemmamatcher mot Wolfsburg och Sevilla har slutat mållösa.

Senast var man dock vassa framåt då man gjorde två mål borta mot Sevilla. När det nu bara är två matcher kvar av det här gruppspelet bör man nog helst vinna den här hemmamatchen då man möter ett nytänt Wolfsburg på bortaplan i den sista omgången.

Förutsättningarna i gruppen men även den här matchen är jämna. Hos spelbolagen är hemmalaget knappa favoriter då ett spel på att Lille vinner ger omkring 2.45 gånger insatsen.

Utgången känns oviss men jag tror att Salzburg spelsätt kommer att luckra upp matchbilden. På hemmaplan behöver Lille kliva fram och det talar för att det kommer att göras, åtminstone, ett par mål i den här matchen. Mitt spel blir därför över 2.5 mål till 1.87 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.87
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 23 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: