Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips Liverpool – Leipzig 10/3: Rasim rekar åttondelsfinalen

Rasim Reiz rekar med odds inför Champions League-åttondelsfinalen mellan Liverpool och RB Leipzig den 10 mars 2021.

Champions League fortsätter på onsdagen med nya returmöten och på i Budapest så är det dags för Liverpool-Leipzig.

Det är ett Liverpool som inte alls går att känna igen och lyckades inkassera sin sjätte raka hemmaförlust när Fulham kom på besök i helgen och i ärlighetens namn så fick vi se en startelva från Jürgen Klopp som gick viralt på sociala medier, det var en backlinje med högst begränsat förmåga. Liverpool har med sig 2-0 ifrån den första matchen där det verkligen var bjudningar från Leipzig som satte Liverpool i förarsätet i den matchen. Till den här matchen får man klara sig utan sin lagkapten Jordan Henderson men också frågetecken på Firmino & Ozan Kaban, så det är verkligen inga optimala förutsättningar inför den här matchen.

Gästerna kommer till den här matchen med en strålande form där man har fyra raka segrar i ligan och endast två poäng efter Bayern Munchen som leder Bundesliga. Man har börjat få tillbaka viktiga spelare, tex så är Emil Forsberg tillbaka och han är en nyckelspelare i det här laget. Tveksamma inför kvällens matcher är Angelino, Sabitzer, Orban och testas sent.

Jag tycker Leipzig hade en hel del oflyt i det första mötet där man hade enorma skadeproblem och sedan gav bort 2 mål vilket gjorde att luften gick ur i den matchen samt att formen var svag då. Nu är det en helt annat situation med form och spelare tillbaka och man kommer gå för det från minut 1. Självklart ska man ha en stor chans att vända på det här med tanke på hur Liverpool har sett ut ut senaste veckorna.

Dagens bästa speltips

Jag tror vi får se en offensiv match från Leipzig samtidigt som Liverpool kommer fokusera på att ställa om då man har ett vacklande försvarsspel som inte alls går att lita på, att man ska hålla nollan här ser jag som nästintill omöjligt för dagens Liverpool.

Ser vi på spelmarknaden så är Liverpool knappa favoriter och jag det eftersom man har fördelen från första matchen och kan spela på resultatet en hel del. Men jag tycker inte man ska räkna bort Leipzig här som kommer gå för fullt och med ett svagt Liverpool just nu så väljer att backa Leipzig ikväll.

Jag tror Leipzig vinner den här matchen och jag väljer att spela rak seger på Leipzig till fina 2,85 som vi hittar hos Hajper.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos Hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: RB Leipzig vinner
Odds: 2,85
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:00, onsdag 10 mars 2021
TV: 
Stream: