6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Ludogorets – Malmö 24/8: Returmöte i playoff

Malmö FF har allting i egna händer efter en stark insats i hemmamötet med Ludogorets och ska enligt spelbolagen lösa avancemanget.

Runt 1,07-1,10 gånger insatsen är oddset på att de regerande svenska mästarna Malmö FF tar sig in i Champions League-gruppspelet efter tisdagens returmöte med bulgariska mästarna Ludogorets.

På andra sidan står ett lag som i princip har prenumererat på ligatiteln i Bulgarien de senaste tio åren, som har varit i flertalet europeiska gruppspel under samma period och som inför det här dubbelmötet gällde som 50/50-kandidater till att passera MFF i det här kvalet.

Men den första matchen på plats i Malmö visade att det just där och då var stor klasskillnad mellan lagen. Malmö FF vann med klara 2-0, men skulle i ärlighetens namn ha vunnit med minst 3-0 för att resultaten skulle ha speglat matchbilden.

Just avsaknaden av det där tredje, eller rent av fjärde, målet gör att dubbelmötet nu lever inför returen och det är alldeles för tidigt att jubla.

Det faktum att det inte finns en bortamålsregel, som i det här läget hade varit optimal för Malmö FF, gör också att en förlängning bara är två mål bort. Med tanke på hur svaga MFF har varit på straffar de senaste åren ska man nog försöka undvika en straffläggning så länge det bara är möjligt.
INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skador präglar MFF

I det första mötet saknade Malmö FF både Anel Ahmedhodzic och Bonke Innocent på grund av avstängningar, men båda spelarna är tillbaka i matchtruppen inför returen i Bulgarien. Däremot kommer mittfältaren Sergio Pena och vänsterbacken Jonas Knudsen inte att kunna spela, vad det absolut verkar. Det finns viss osäkerhet kring Jo Inge Berget, som utgick skadad i helgens allsvenska möte med Degerfors, men förhoppningarna om speltid för norrmannen lever.

Det är ett par tunga tapp, men samtidigt är det kanske inte spelare som hade startat mot bakgrund av hur MFF har ställt upp den här kvalsommaren. Trebackslinjen har visat sig vara mycket gynnsam mot på pappret starkare lag och jag räknar kallt med samma sak här.

I den första matchen i Malmö saknade Ludogorets sin kanske bästa spelare i Kiril Despodov, men han är nu tillbaka i spel här. Det kommer att göra laget spetsigare framåt och baserat på mötet i Malmö behövs det verkligen.

Ludogorets visade också stora brister i defensiven och Malmö FF har gjort mål i samtliga (!) kvalmatcher den här säsongen, och nästan i samtliga tävlingsmatcher överhuvudtaget. Jag tror att man kommer att vara livsfarliga i kontringsspelet här.

Malmö FF att vinna någon halvlek i matchen spelas till 1.83 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: MFF att vinna minst en halvlek
Odds: 1.83
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 24 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: