6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Malmö – Ludogorets 18/8: Playoff till Champions League

Malmö FF har allting i egna händer och bara ett hinder kvar att passera innan gruppspelet i Champions League är en realitet. Nu väntar Ludogorets.

Ludogorets Razgrad från den bulgariska storstaden invid ”den galna skogen” är vad som väntar när Malmö FF nu har ett enda hinder kvar för att nå Champions League-gruppspelet för tredje gången sedan säsongen 2014/2015.

Som enda svenska lag att verkligen hävda sig i Euroap är förväntningarna nu stora på Malmö FF, som för första gången i modern tid har fått en lottning som man rimligen ska vara nöjda med i det här skedet av Champions League-kvalet. Eller vad ska man säga om Ludogorets?

Det är klart att alla lag som är framme vid ett playoff är bra lag och underskattning ska inte få förekomma, men inför dubbelmötet gäller Malmö FF som spelbolagens favorit, och inte minst inför den första matchen på hemmaplan är skåningarna stora favoriter. Är det rimligt, är då frågan?

Jo, det kan man verkligen tycka. Malmö FF vann båda matcherna mot Rangers FC i den förra kvalomgången, ett lag som både på pappret och rent sportsligt ska vara någon nivå över Ludogorets. Men det ska såklart spelas om det också.

Malmö FF kommer till den första matchen utan sin viktige mittback Anel Ahmedhodzic och det tvingar fram en förändring i den startelva som var ständigt återkommande i dubbelmötet mot Rangers FC. Då spelade MFF med en 3-5-2-uppställning och mest troligt kommer man att köra vidare på samma spår i den här matchen. Varför ändra ett vinnande koncept?

Antingen puttar man in Franz Brorsson som en tredje mittback, men personligen skulle jag föredra att se Eric Larsson i backlinjen. Det är en position som han spelade senast det begav sig i Europa för Malmö FF och som han kan klara av galant.
PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

MFF tar kommandot hemma

Malmö FF kommer annars från en stark insats mot IFK Göteborg i helgens allsvenska omgång, även om man förlorade med 3-2 på det mest snöpliga sättet. Däremot vilade man några av sina bästa och viktigaste spelare – och spelmässigt såg man starka ut.

Nu lär motivationen vara på allra högsta gradinställning inför den här matchen och rimligen är det någonting som höjer MFF någon nivå ytterligare. Den stora grejen nu blir att faktiskt göra mål på sina chanser. Mot IFK Göteborg hade man 34 avslut, men gjorde trots det bara två mål i matchen.

Ludogorets är framme vid detta playoff efter att ha slagit ut Olympiakos senast, då på straffar. Men man har ett sämre gruppspel (förra året) bakom sig i Europa League och ärligt talat är det inte ett lag som skrämmer i dessa sammanhang. Enklare lott än så här kan man inte förvänta sig i ett playoff till Champions League.

I den första matchen saknar Ludogorets också sin kanske bästa spelare, som är avstängd. Han är dock tillbaka till returen – och då borde MFF ha minst en tvåmålsledning för att känna sig någorlunda trygga.

Malmö FF vinner spelas till 2.05 gånger insatsen hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Malmö FF vinner
Odds: 2,05
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, onsdag 18 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: