25 februari 2019 öster malmö ff speltips svenska cupen

Speltips Malmö – Zenit 23/11: Sista chansen

Malmö FF går för att spräcka mål- och poängnollan när man tar emot Zenit St. Petersburg i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 23 november 2021 med avspark kl 21.00.

Samtidigt som den brinnande allsvenska guldstriden pågår fortlöper även Malmo FF:s Europa-äventyr i Champions League. Efter fyra spelade matcher är man där sist i gruppen med noll poäng och en målskillnad på 0-12. När man nu tar man emot Zenit St. Petersburg har man, på pappret, sin bästa chans att spräcka sin mål- och poängnolla.

Malmö FF har nu fyra matcher kvar att spela av den här säsongen. Två matcher återstår av Allsvenskan och efter krysset mot Häcken i lördags har den redan jämna toppstriden blivit än jämnare.

Om det ska bli några poäng eller mål för MFF i det här gruppspelet av Champions League så är det sannolikt nu det ska ske. När man i slutet av september mötte Zenit på bortaplan föll man med 4-0, en match som framförallt spolierades av att Ahmedhodzic utvisades i början av andra halvlek.

Den vinsten är Zenit St. Petersburgs enda så här långt. Senast föll man med 4-2 borta mot Juventus och därutöver har man förlorat med 1-0 hemma mot Juve samt med samma siffror mot Chelsea på bortaplan.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kvalitetsskillnad

Zenit St. Petersburg är med två matcher kvar att spela av det här gruppspelet sex poäng efter Chelsea som innehar andraplatsen. De båda lagen möts i den sista omgången i Sankt Petersburg och chansen till avancemang finns fortfarande för Zenits del men den är mycket liten.

För Malmös del handlar det nu om att försöka kräma ur det sista efter en lång och intensiv höst. Allsvenskan måste nu vara huvudfokus men det går ju för den sakens skull inte att vaska matcherna i den mest ärofyllda av alla turneringar. Det borde inte finnas på kartan och det tycker jag också att man visade i mötet mot Chelsea senast. Där svarade MFF för sin bästa insats hittills i det här gruppspelet och kan man upprepa den prestationen bör man, åtminstone, kunna störa Zenit.

Visserligen saknade Malmö ett flertal viktiga pjäser mot Häcken i helgen men den andra halvleken var direkt svag. Rieks, Pena och Rakip var då avstängda och är tillgängliga nu. Christiansen och Berget kom inte till spela på grund av skador och om de inte är spelklara nu vore det ett stort avbräck.

Zenit toppar den ryska ligan och även om de har förlorat sina matcher mot Chelsea och Juventus så har det varit relativt jämna tillställningar. MFF har nu sin bästa chans till poäng men likväl är det kvalitetsskillnad mellan de här båda lagen.

Det lär bli jämnare än när lagen senast möttes men det mest sannolika är helt klart att Zenit St. Petersburg vinner den här matchen. Mitt spel blir därför en rak tvåa till mycket spelvärda 2.00 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Zenit vinner
Odds: 2.00
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, tisdag 23 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: