18 februari 2020 Dortmund PSG Speltips

Speltips Manchester City – PSG 4/5: Returmöte

Semifinal i Champions League när Manchester City spelar hemma mot Paris Saint-Germain tisdagen den 4 maj 2021.

Det fanns en hel del förväntningar, uppskruvade till höga nivåer, inför den första semifinalen i Champions League mellan Manchester City och Paris Saint-Germain förra veckan.

Manchester City såg också ut att hamna i ett prekärt läge med ett tidigt insläppt mål och det fanns upprepade situationer som kunde ha resulterat i 2-0 till fransoserna. Men Manchester City fredade sitt mål och sitt uddamålsunderläge.

Därefter åt sig Manchester City in i matchen och var under den senare delen av matchen det klart bättre laget. Det räckte för att vinna matchen, 2-1, efter två vackra mål under den avslutande delen av det första mötet.

Det gör att Manchester City har allting i egna händer inför returen och egentligen bara kan bevaka tillställningen. Man möter också ett Paris Saint-Germain som nu måste göra minst två mål för att kunna slå ut Manchester City.

Spelbolagen tror att det här gör det helt givet att vi får se en öppen match – men det är inte riktigt så enkelt. Manchester City är ganska solida bakåt den här säsongen och PSG känns inte som ett lag i topptrim när man hade behövt vara det.

Odds i Champions League

Manchester City har inga skador med sig till returen och när man nu spelar på hemmaplan bör man ha ännu starkare chanser att faktiskt vinna. Det är uppenbart att Manchester City är ett starkare fotbollslag med den besättning som man nu har att tillgå.

Det återstår dock att se hur laget formeras och inte är det enkelt att ens försöka gissa sig fram till den startelvan.

I bortalaget kommer inte Idrissa Gueye att kunna spela efter sin avstängning senast. Alltså det röda kort som han ådrog sig i den första semifinalen.

Kylian Mbappé stor också som tveksam, men vi kommer nog inte veta säkert förrän imorgon. Däremot vet vi att Juan Bernat inte spelat.

I mina ögon vore det nästan positivt att peta Kylian Mbappé till förmån för Mauro Icardi, vars spelartyp kan vara mer svårhanterlig i den här matchen.

Under 3,5 mål spelas till 1,61 gånger såsen hos Betsafe. Det blir inte en lika sprakande fest den här gången.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,61
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, tisdag 4 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: