12 april 2018 Sporting Atletico Madrid Speltips

Speltips Porto – Atletico Madrid 7/12: Jämn strid

Förutsättningarna är jämna när FC Porto och Atletico de Madrid gör upp om andraplatsen i gruppspelet i Champions League. Matchen spelas tisdagen den 7 december 2021 med avspark kl 21:00.

Då Liverpool sedan länge varit klara gruppsegrare handlar nu allt om vilka som ska knipa andraplatsen i Champions Leagues grupp B. Inför den sista omgången är det Porto som har pole position då man är en poäng före Atletico Madrid och AC Milan som båda står på 4 poäng.

Således är Porto klar grupptvåa om man vinner den här matchen. Man kniper också andraplatsen om man spelar oavgjort samtidigt som AC Milan inte besegrar Liverpool på San Siro.

Porto lyckades inte ta chansen i den senaste omgången då man ställdes mot ett Liverpool som inte mönstrade sitt bästa lag. Trots det föll portugiserna på Anfield med 2-0.

Senast man mötte Atletico Madrid var i den första gruppspelsmatchen. Det mötet slutade mållöst. Därutöver har man tagit fyra poäng i mötena mot AC Milan där man vann hemma med 1-0 och spelade 1-1 på bortaplan.

De regerande spanska mästarna Atletico Madrid har, på ett okaraktäristiskt vis, blandat och gett en hel del den här säsongen. Man föll i sin senaste hemmamatch i Champions League med 1-0 mot Milan och i helgen åkte man på en ny hemmaförlust mot Mallorca i La Liga.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tät tillställning

Varken Porto eller Atletico Madrid tog chansen i den senaste omgången och läget är nu ytterst jämnt och ovisst inför den avgörande sista omgången av det här gruppspelet.

Porto har en poängs försprång men det är bortalaget Atletico Madrid som står som knappa favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. En rak tvåa ges till ett odds omkring 2.60 gånger insatsen.

Atletico Madrid har dock inte varit lika pålitliga den här säsongen som vi vant oss vid. Man har inte övertygat i det här gruppspelet och i La Liga har man tappat många matcher på ett sätt som det här laget inte brukar göra. Helgens match mot Mallorca var en sådan då man tappade en 1-0-ledning till förlust med 2-1 efter två insläppta mål i slutskedet av matchen.

Porto toppar den portugisiska ligan på samma poäng som Sporting och har vunnit sina fem senaste matcher på inhemsk mark. De var på förhand underdogs i den här CL-gruppen medan Atletico Madrid och AC Milan inte har infriat förväntningarna så här långt. Nu har man avgörandet i egna händer inför den sista omgången.

Samtliga inbördes möten mellan de här tre lagen har varit jämna, täta och målsnåla. Mycket talar för att det kommer bli något liknande när allt nu ska avgöras. Mitt spel blir därför att det kommer göras under 2.5 mål till 1.75 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.75
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, tisdag 7 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: