Speltips PSG-Leipzig 19/10: Rasim rekar

Rasim Reiz Publicerat: 19 October 2021

Det är återigen dags för Champions League och på Parc des Princes gästar Leipzig tabellettan PSG.

Paris SG - RB Leipzig

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kniven mot strupen för Leipzig när man ska försöka rubba det mäktiga PSG i hopp om att ta sig från botten. PSG som bara ska ”spela av den här gruppen” för att ta sig vidare då man är favoriter att vinna Champions League. PSG imponerade mot Manchester City när man vann med 2-0 och man toppar även ligan överlägset och fokus bör lägga att gå vidare från gruppen här mot Leipzig.

Efter en lite knackig inledning på säsongen så har PSG hittar formen lite mer. Det tar tid såklart att få ihop ett sånt här lag och när man får in tidernas främsta fotbollsspelare så blir det en balans som ska hittas. Jag är tveksam till Pochettino och om han klarar av det och om det är den tränaren som ska utveckla PSG och vinna Champions League.

Leipzig kommer till den här matchen med en oavgjord match i ligan och man ligger på en 8:e plats i ligan och det går inte att komma ifrån att man har tappat några nyckelspelare och inte ersatt dessa. Matchen mot Manchester City borta slutade i förlust med 6-3 och hemma förlorade man mot Brugge med 2-1 så är man jumbo i gruppen.

PSG saknar Di Maria,Neymar, Navas, Paredes och Sergio Ramos till matchen men alla dessa kan ersättas när man heter PSG och har bredden för att spela på alla olika fronter.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Favoriten håller

Jag tror vi får se en offensiv tillställning särskilt när Leipzig måste vinna den här matchen och på bortaplan håller man sällan nollan bakåt och mot PSG med den offensiven man har så lär det inte bli direkt en enkel uppgift, man har även en Mbappe på kontring när Leipzig går framåt så kan bli rejält straffade.

Ser vi på spelmarknaden så är PSG storfavoriter och jag tror man kommer visa varför man är det och vinna mot Leipzig men det raka spelet på PSG är tyvärr lite lågt så vi kikar lite närmare på handikappspelet och där tror jag det finns ett intressant spel.

Jag väljer därför att spela PSG -1 till 1,86 hos Betsson vilket innebär att PSG behöver vinna med två mål eller fler, vid vinst med ett mål endast får vi pengarna tillbaka.

Lycka till och ha en trevlig kväll!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG -1
Odds: 1.86
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, tisdag 19 oktober 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: