chelsea psg 9/3

Speltips RB Leipzig – PSG 3/11: Framåtlutat

Ett RB Leipzig utan realistiska chanser till avancemang tar emot ett Paris SG som toppar Champions League-gruppen. Matchen spelas onsdagen den 3 november 2021 med avspark kl 21.00.

RB Leipzig har, efter tre raka förluster i Champions League, ingen reell chans till avancemang från den här tuffa gruppen. PSG toppar på sju poäng och är därmed en poäng före Manchester City. Club Brugge är dock fortsatt med i matchen då man står på fyra poäng.

För Emil Forsbergs Leipzig återstår främst utmaningen att mäta sig med två av världens bästa lag och att försöka göra det med hedern i behåll. Hedern i behåll hade man definitivt efter det senaste mötet mot Paris SG i Paris för två veckor sedan. Då var man nog förtjänta av ett bättre öde men PSG vände ett 1-2-underläge till seger med 3-2.

Leipzigs nye tränare Jesse Marsch har fått en tuff start på säsongen men tendensen är ändå att man är på väg åt rätt håll. I helgen blev det dock ”bara” en poäng borta mot Frankfurt efter att hemmalaget kvitterat till 1-1 på tilläggstid. Därmed ligger man på en åttonde plats efter tio spelade omgångar i Bundesliga.

Marginalerna har inte varit på RB Leipzigs sida den här säsongen och motsatsen kan sägas om PSG så här långt. Spelmässigt har man verkligen inte levt upp till de skyhöga förväntningarna men på resultaten är det omöjligt att klaga.

De toppar Ligue 1 med åtta poängs marginal redan efter 12 omgångar och man toppar den här CL-gruppen efter att ha besegrat huvudkonkurrenten Man City med 2-0 hemma.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Leipzig går för det

Paris Saint Germain glänser inte på det sätt som de flesta hade hoppats efter sommarens dream team-värvningar. Likväl fortsätter man att hämta igen ledningar i slutminuterna och vinna utan att spela bra. Det är ju – som det alltid ska sägas – också en styrka.

Men nu vill världen se Messi, Neymar och Mbappé briljera och där är inte det här laget för tillfället. Messi är fortsatt mållös i Ligue 1, Neymar är långt ifrån sin nivå och Mbappé missade helgens ligamatch på grund av skada. Därtill saknas Verratti ett tag till.

Trots det bör man ha goda chanser i den här matchen. RB Leipzig gjorde en bra insats när lagen senast möttes men totalt sett har det varit stolpe ut och man är nu i praktiken avsågade i den här gruppen.

Leipzig har egentligen inga som helst förväntningar på sig i den här matchen och bör ta tillfället i akt att ge det en chans att gå för segern fullt ut. Samtidigt lär inte PSG komma till den här matchen för att parkera bussen och det gör att jag tror att det, precis som när de senast möttes, kan bli en öppen och målrik match.

Även om spelet inte stämmer kan PSG komma långt enbart på individuell skicklighet och starka slutforceringar. Det har räckt hittills och jag tror att det kommer räcka till att man gör två mål i den här matchen. Därför blir mitt spel PSG över 1.5 mål till 1.83 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG över 1.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, onsdag 3 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: