6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips Riga – Malmö FF 13/7: Utklassning

Malmö FF fick inte sina fiskar varma i hemmamötet och ingenting talar för att bortamötet skulle bli mer spännande mot Riga FC.

Det var ett lag på banan hela matchen när Malmö FF vann den första kvalmatchen mot Riga FC med 1-0 på hemmaplan. Det var verkligen ett resultat som var i underkant – även om MFF inte spelade särskilt bra offensiv fotboll.

Men bollinnehavet var massivt och spelövertaget var till och med värre än när Spanien spelade mot Sverige i EM-premiären. Då hade det svenska landslaget trots allt förmågan att skapa ett par chanser – och hade kunnat vinna.

Men Riga FC skapade ingenting mot Malmö FF och det var egentligen aldrig spännande. Men nu ska man spela på bortaplan och det är klart att det är en annan sak. Däremot är inte Riga FC ett motstånd som skrämmer särskilt mycket.

Om man ska säga någonting är det att Riga FC har fem raka hemmavinster i ligaspelet och att det hemma i Lettland rör sig om ett lag som faktiskt är starka hemma. Men det bör inte räcka särskilt långt när Malmö FF kommer på besök.

1-0 gör att det är Riga FC som måste vinna och nu ska man ha med sig att bortamålen inte heller spelar någon roll. Därför är det förlängning som väntar om den här matchen slutar 2-1 till hemmalaget exempelvis.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Malmö FF vinner bekvämt

I mina ögon finns det inte mycket som talar för att Malmö FF inte ska ta kommandot i den här matchen också och faktum är att det snarare borde passa skåningarna bättre nu när man har en ledning att gå på.

Riga FC måste leta sig framåt i banan på ett sätt som man verkligen inte gjorde i den första matchen och då vet vi alla att Malmö FF kan hitta sår att utnyttja i motståndet.

IK Sirius provade på den modellen – att spela sin egen fotboll – i helgens allsvenska möte med Malmö FF och föll igenom totalt. 4-0 slutade matchen till MFF och det var egentligen en rakt igenom ensidig historia vi pratade om då.

Malmö FF -1,5 spelas till 1.99 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Malmö FF -1,5
Odds: 1.99
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00, tisdag 13 juli 2021
TV: 
Stream:  Aftonbladet TV

Jämför odds: