FK Rad Röda Stjärnan Speltips 29 maj 2020

Speltips Röda Stjärnan – Cluj 17/8: Europa League-playoff

Playoff till Europa League smyginleds på tisdagskvällen när Röda Stjärnan spelar mot hårdsatsande Cluj från Rumänien.

Röda Stjärnan - Cluj

Europa League-playoff
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är uppenbart att den serbiska storklubben Röda Stjärnan har sina starkaste säsonger bakom sig och den upplagan av Champions League som spelades för ett par år sedan, när man tog ett par tunga skalper på hemmaplan, känns som ett ordentligt avlägset minne plötsligt.

För den här säsongen hade man åter förhoppningen att nå finrummet i Europa, men man vägde alldeles för lätt i Champions League-kvalet och åkte ut mot Sheriff Tiraspol. En motståndaer som egentligen inte direkt skrämmer.

Faktum är att oddset på Röda Stjärnan i hemmamötet var 1.35 gånger pengarna – men då kunde man inte mäkta med mer än ett kryss.

I returen förlorade man med 1-0, trots att Röda Stjärnan var favoriter till 2.20 gånger insatsen även i det mötet. Med andra ord har Röda Stjärnan inte levt upp till förväntningarna alls på förhand och det är såklart ett problem.

Det gör också att jag inte tycker att Röda Stjärnan skrämmer inför den här tuffa matchen mot rumänska Cluj, ett motstånd som är svårslaget och som har samlat på sig ganska bra erfarenhet av Europaspel sista åren.

Odds på kvalet

Generellt sett har det här kvalspelet varit ganska favorittätt och det är ganska få oseedade lag som har vunnit mot seedade lag i Champions League, och samma sak gäller egentligen för Europa League-spelet.

Röda Stjärnan och Cluj kommer båda från Champions League-kvalet. Cluj åkte ut mot schweizisiska Young Boys, efter att man planenligt förlorat returen efter 1-1 på hemmaplan i det första mötet. Oddsmässigt var man mycket riktigt underdogs inför båda matcherna.

Spelbolagen är säkra på att Röda Stjärnan ska ta det här, men jag har som sagt inte imponerats av deras prestationer hittills och det är nog inte omöjligt att stressen smyger sig på.

Å andra sidan ska man ha med sig att Röda Stjärnan är enormt starka hemma och snart har 50 raka hemmamatcher utan förlust. Så om Cluj inte ska förlora är det nog krysset man får hoppas på.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1.67 gånger insatsen hos bet365. Båda lagen har kapaciteten att göra mål.

  Rygga spelet hos bet365 – hämta 1250 spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2 mål (asian handicap)
Odds: 1.67
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, tisdag 17 augusti 2021

Jämför odds: