17 september 2019 Salzburg Genk Speltips

Speltips Salzburg – Wolfsburg 20/10: Fördel hemmalaget

I den, på pappret, jämnaste gruppen i Champions League tar RB Salzburg emot VfL Wolfsburg. Matchen spelas onsdagen den 20 oktober 2021 med avspark kl 18.45.

I Champions Leagues grupp G är förutsättningarna jämna och någon given favorit finns inte. Inför den tredje omgången toppar FC Salzburg gruppen på fyra poäng då man är det enda laget som har vunnit en match.

De österrikiska mästarna Salzburg har inlett säsongen starkt under den nye tränaren Matthias Jaissles ledning. Efter elva spelade omgångar i ligan toppar man redan tabellen med åtta poängs marginal ner till Sturm Graz. I lördagens ligaspel tappade man dock poäng för första gången då man kryssade borta mot Rheindorf Altach.

I Champions League har man också fått en fin start. I den första gruppspelsmatchen knep man ett kryss borta mot Sevilla och senast vann man med 2-1 hemma mot Lille. Värt att notera är att samtliga Salzburgs tre mål i CL-gruppspelet har gjorts från straffpunkten.

Mark van Bommels Wolfsburg inledde även de säsongen övertygande men på sistone har man tappat momentum. De kommer till den här matchen med tre raka förluster i Bundesliga och totalt har man tagit 13 poäng på åtta ligamatcher.

I Champions League står man på två poäng efter att man kryssat de båda inledande matcherna. Senast spelade man 1-1 hemma mot Sevilla och i den första matchen blev det 0-0 borta mot Lille.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett uddlöst Wolfsburg

Wolfsburg inledde säsongen med fyra raka segrar i Bundesliga men därefter har man bara tagit en poäng på de resterande fyra matcherna. På de första fyra matcherna släppte man bara in ett enda mål och problemet totalt sett finns i det offensiva spelet.

På åtta ligamatcher har man bara gjort nio mål, vilket är långt efter vad topplagen i Bundesliga presterar. Nu har man hamnat i en ganska ordentlig svacka och nye tränaren Mark van Bommel prövas för första gången på allvar.

I och med segern mot Lille senast har Salzburg skaffat sig ett fint utgångsläge inför fortsättningen. Den blott 33 år gamle tränaren Matthias Jaissle förfogar över en trupp som är precis som honom – ungt, intressant och lovande.

19-åringen Karim Adeyemi gjorde lagets två mål (på straff) mot Lille och har i ligaspelet gjort åtta mål på tio matcher. Här finns också 18-åringen Benjamin Sesko som jämförts med en viss Zlatan och en hel drös av andra stortalanger i 20-årsåldern.

Wolfsburg har förstås mer rutin och erfarenhet från de här sammanhangen men här tror jag mer på att den ungdomliga entusiasmen kommer att väga över till hemmalagets fördel. Tyskarnas form är svag och framåt har det sett väldigt uddlöst ut på sistone.

Sammantaget gör detta att jag tror att Salzburg kommer gå segrande ur den här tillställningen. Mitt spel blir därför en rak etta, att Salzburg vinner till 2.10 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Salzburg vinner
Odds: 2.10
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:45, onsdag 20 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: