Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips Sevilla – Salzburg 14/9: Fullt ös

Sevilla och Red Bull Salzburg gör upp i den första omgången av Champions League-gruppspelet tisdagen den 14 september 2021.

Det som utan tvekan är den svagaste gruppen i hela Champions League den här hösten består av Red Bull Salzburg, Sevilla, Wolfsburg och Lille. En halvsexig lottning om man ska vara helt ärlig.

Å andra sidan är det ett drömläge för samtliga lagen att försöka göra bra resultat och därigenom ta sig till slutspelfasen, allra helst i Champions League eller också i Europa League som ett ganska gynnsamt tröstpris.

Helt ärligt vore det en fin merit för samtliga dessa lag. Red Bull Salzburg har ingen historisk från tävlingen, Wolfsburg har varit en bra bit från Champions League under lång tid, Lille är pånyttfödda och har inte vågat drömma om det på länge, och Sevilla är primärt kända som ett starkt Europa League-lag.

Men det här gör också varje omgång extremt spännande i det här CL-gruppspelet, för samtliga dessa fyra lag. Den första omgången kommer att sätta tonen.

Red Bull Salzburg tar sig då an svårspelade Sevilla på bortaplan. Man har med sig en stark säsongsinledning med idel vinster i tävlingsmatcher hittills. Samtliga sju omgångar i österrikiska Bundesliga har slutat med vinst – och samtliga kvalmatcher i Europa slutade med vinst. Det var bara två, hemma och borta mot Bröndby, men Red Bull Salzburg vann båda.

Sevilla har två vinster och ett kryss i La liga hittills och ser ganska bra ut den här säsongen också, vad det verkar. Det är kanske inte samma spets som för ett par år sedan, men Europarutinen väger in.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tight grupp i Champions League

Sevilla har faktiskt en stor fördel inför den här matchen och det är att man ser ut att kunna formera sitt absolut starkaste lag, utan några tapp och definitivt utan några förslitningsskador på spelarna.

Detta sedan helgems möte med FC Barcelona skjutits fram, till följd av att båda lagen haft flera spelare iväg på landslagsuppdrag som inte skulle hinna tillbaka, eller skulle vara för slitna för att spela.

Det gör att det finns goda förutsättningar att ta sig an den här matchen på ett starkt sätt och vi vet sedan tidigare att Sevilla är ett synnerligen starkt lag när det kommer till spel i Europa.

Sekou Koita och Albert Vallci missar båda matchen för Red Bull Salzburg, som i mina ögon har en sämre uppsättning spelare den här gången än tidigare. Det känns inte som att man är samma givna hot som tidigare. Å andra sidan är man lika offensivt starka som man ofta har varit. Åtminstone är det den typen av spel man gärna bjuder in till.

Nu tror jag att både Red Bull Salzburg och Sevilla går för att vinna matchen. Det kommer att öppna upp den. På bortaplan spelar Red Bull Salzburg alltid offensivt, likt hemma, och det brukar bjuda in till väldigt målrika bortamatcher eftersom att hemmalagen tenderar att vara starka på sin egen hemmaplan också.

Över 2,5 mål spelas till 1.66 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.66
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:45, tisdag 14 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: