22 december 2019 Real Madrid Athletic Bilbao Speltips

Speltips Sheriff – Real Madrid 24/11: Revanschsugna

Real Madrid är ute efter revansch på den moldaviska uppstickaren Sheriff Tiraspol i den näst sista omgången av gruppspelet i Champions League. Matchen spelas onsdagen den 24 november 2021 med avspark kl 21.00.

Real Madrid har, trots hemmaförlusten mot Sheriff Tiraspol, skaffat sig ett bra utgångsläge inför avslutningen av det här gruppspelet i Champions League. Med två matcher kvar att spela toppar man, i skrivande stund, gruppen med två poängs marginal ner till Inter och tre poäng ner till Sheriff. Inter och Shakhtar Donetsk möts före det att den här matchen spelas.

De moldaviska mästarna Sheriff Tiraspol har varit den här CL-höstens stora utropstecken. Att de ens kvalificerade sig till gruppspelet var en stor sensation men de har, med eftertryck, bevisat att de har på den här nivån att göra.

Den stora triumfen så här långt är förstås segern på Santiago Bernabeu i slutet av september. Efter ett avgörande mål i den 89:e minuten lyckades man där, på ett bragdartat vis, vinna matchen med 2-1. Därtill har man även besegrat Shakhtar Donetsk hemma med 2-0 och man är bara en poäng efter Inter, trots att man har förlorat sina två senaste matcher i Champions League mot just Inter.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ingen underskattning

Real Madrid har inte svarat för någon imponerande säsongsinledning men likväl toppar man både La Liga och gruppen i Champions League. Nu kommer man till den här matchen med fyra raka segrar och har förstås goda möjligheter att säkra ett avancemang.

I de senaste två matcherna i Champions League har man besegrat Shakhtar Donetsk. Senast vann man med 2-1 hemma och dessförinnan med hela 5-0 i Kiev. I La Liga vann man i söndags med 4-1 borta mot Granada.

Nu ska man alltså försöka få revansch på detta Sheriff Tiraspol som få nog ens hade hört talas om innan den här hösten. Efter den otroliga starten med två raka segrar i det här gruppspelet har man dock mattats något i de två senaste matcherna mot Inter. Man har förlorat bägge med 3-1 och har med andra ord inte på något vis gjort bort sig.

Resultatet i det senaste mötet till trots står Real Madrid som stora favoriter hos spelbolagen inför det här mötet. En rak tvåa ger endast omkring 1.25 gånger pengarna.

Sheriff har dock, gång på gång, visat att man är undervärderade hos spelbolagen. Nu tror jag emellertid att man kommer förlora den här matchen men jag tar inte för givet att det blir med någon jättestor marginal. Det faktum att Real Madrid förlorade senast tror jag dock kan tala till deras fördel då man inte lär underskatta motståndet den här gången.

Sheriff har gjort mål i samtliga sina CL-matcher hittills och det kan de mycket väl komma att göra även här. Man släppte dock in tre mål i båda de senaste mötena mot Inter och jag finner anledning att tro att det kan bli ett liknande resultat här. Bäst spelvärde hittar jag i spelet Real Madrid över 2.5 mål. Det spelas till 1.81 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Real Madrid över 2.5 mål
Odds: 1.81
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, onsdag 24 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: