sparta prag villarreal 14/4

Speltips Sparta Prag – AS Monaco 3/8: Champions League-kval

Tredje kvalomgången i Champions League bjuder på fler intressanta möten, däribland Sparta Prag mot gästande Monaco.

Monaco kommer från en strålande säsong i Ligue 1 där de länge låg precis bakom den oerhört jämna titelstriden, men faktiskt var det lag som var starkast under våren. Monaco hämta upp ett väldigt försprång och slog sig in i topp tre för att säkra spel i Champions League över Lyon i en direkt avgörande match i slutomgångarna.

Ledda av den tidigare Bayern München-tränaren Niko Kovac förväntas de bli ett slagkraftigt lag i Ligue 1 återigen, även om PSG slått på stort under sommaren. Monaco har i alla fall behållit mycket av vad som gjorde dem bra under förra året och deras offensiva stjärna Ben Yedder kommer att vara redo för att försöka ta laget vidare till Champions League nu på onsdag.

Något som Sparta Prag kommer ha fördel av är att Monaco ännu inte har kommit igång med sin säsong då Ligue 1 drar igång först till helgen. Således har fransmännen kanske inte riktigt samma matchtempo i kroppen som tjeckerna vars liga satte igång för ett par veckor sedan drygt.

Försäsongsmatcherna har dock sett godkända ut för monegaskerna, men senast åkte de på en förlust mot Real Sociedad för en vecka sedan. Det är dock upp till bevis nu när den första riktiga träningsmatchen drar igång mot ett Sparta Prag som är taggat till tänderna.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sparta har sin chans i första mötet

Tjeckerna är som vanligt en lurig motståndare att stöta på ute i Europa och på en bra dag kan de absolut skada lag utanför sin egna viktklass. Till skillnad från monegaskerna som börjar sitt kval nu har Sparta Prag hunnit med att slå ut Rapid Wien i ett dubbelmöte och att efter två omgångar i ligaspelet satt sig i en skör ligaledning.

Än så länge har allt gått enligt planerna helt enkelt, men det var inte helt utan problem som de tog sig förbi österrikiska Rapid Wien i förra omgången. Öppningsmötet förlorade de nämligen med 1-2, men genom mål från bland annat svenska David Moberg Karlsson så lyckades de vända dubbelmötet hemma på Generali Arena i Prag med 2-0 för att spika det slutliga sammanlagda resultatet 3-2.

AS Monaco kommer att bli ett betydligt tuffare motstånd och med all förmodan avslutas nog tjeckernas Europaäventyr i den tredje kvalomgången. Men ifall det är någon gång de ska kunna såra Monaco så är det nu på onsdag.

Med tanke på att monegaskerna inte kommit igång med sin säsong och att Sparta Prag är ett väldigt starkt hemmalag finns det bra förutsättningar för dem att åtminstone få med sig ett kryss inför den fruktade returen. För 2.04 hos No Account Bet är dubbelchansen 1X klart spelvärd här i min mening.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 2.04
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 19:00

Jämför odds: