Speltips Villarreal – Manchester United 23/11: Defensiva problem

Martin Efvergren Publicerat: 23 November 2021

Villarreal tar emot ett Michael Carrick-lett Manchester United i den näst sista omgången av Champions Leagues gruppspel. Matchen spelas tisdagen den 23 november 2021 med avspark kl 18.45.

Villarreal – Manchester United

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är inte mycket som har gått som Manchester United hade hoppats efter sommarens värvningsbomber men läget i Champions League ser, trots allt, ganska lovande ut. Efter fyra spelade matcher toppar man gruppen på samma poäng som Villarreal. Båda har tagit sju och är därmed två poäng före trean Atalanta som möter Young Boys senare denna tisdagskväll.

Villarreal har inte heller de levt upp till förväntningarna så här långt i ligaspelet. I La Liga ligger man, efter 13 spelade matcher, på en tolfte plats med 16 inspelade poäng. Den gångna helgen spelade man 1-1 borta mot Celta Vigo.

I Champions League har det dock gått bättre. Senast besegrade man Young Boys hemma med 2-0. Därutöver har man slagit Young Boys hemma och kryssat hemma mot Atalanta. När man senast mötte Manchester United på Old Trafford föll man med 2-1 efter att Cristiano Ronaldo tryckt in det avgörande målet på tilläggstid.

Faktum är att Ronaldo har räddat poäng åt Man United på tilläggstid i tre av deras fyra CL-matcher. Senast kvitterade han till 2-2 borta mot Atalanta och dessförinnan gjorde han 3-2 på tilläggstid i hemmamötet mot Bergamo-laget.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Förändras inte över en natt

Mycket har handlat om Ronaldo när det gäller detta Manchester United men på senare tid har han medialt överskuggats av Ole Gunnar Solskjaer och den alltmer massiva kritiken av hans tränargärning. Nu är det emellertid ett avslutat kapitel.

Solskjaer gjorde sin sista match som manager för Man United i lördagens förlust med 4-1 borta mot Watford. Nu tar norrmannens tidigare assisterande Michael Carrick, tillfälligt, över rodret och det är svårt att se att det kommer innebära någon dramatisk förändring. Solskjaers dagar har emellertid varit räknade under en längre tid och nu slipper klubben i alla fall den diskussionen.

Hur framtiden kommer se ut och vem som ska ta klubben vidare den här säsongen återstår att se. Här och nu gäller bara att försöka bryta den negativa spiralen och skapa ett nytt, positivt momentum. Säsongen är långt ifrån körd och i synnerhet har man goda möjligheter att ta sig vidare från den här gruppen i Champions League.

Det senaste mötet mellan de här lagen blev en jämn tillställning och förutsättningarna inför den här matchen är jämna. Hos spelbolagen står Man United som knappa favoriter till ett odds omkring 2.55.

Utgången känns dock oviss. Inget av lagen har rosat marknaden den här säsongen men likväl toppar de den här gruppen. Carrick och company är nog relativt nöjda om de kan få med sig ett kryss men med Varane på skadelistan har det sett illa ut vad gäller defensiven. Man vill nog primärt täta hålen bakåt men jag har svårt att se att man lyckas lösa den problematiken över en natt.

Det har gjorts över 2.5 mål i 6 av Manchester United 7 senaste matcher och jag tror att även den här matchen kommer bjuda på en del mål. Mitt spel blir därför över 2.5 mål till 1.83 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.83
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:45, tisdag 23 november 2021
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: