m'gladbach wolfsburg 3/10

Speltips Wolfsburg – Lille 8/12: Getingboet

Wolfsburg är sist i gruppen men har chans att ta sig vidare inför den sista omgången av Champions Leagues gruppspel då man ställs mot Lille. Matchen spelas onsdagen den 8 december 2021 med avspark kl 21:00.

Champions Leagues grupp G har blivit det getingbo som det på förhand såg ut att kunna bli. Lille toppar gruppen inför den sista matchen av gruppspelet och Wolfsburg ligger sist men förutsättningarna ger att samtliga lag i gruppen har möjlighet att ta sig vidare.

Lille är just nu etta med sina 8 poäng. Därefter har vi Salzburg på 7 poäng, Sevilla på 6 poäng och Wolfsburg på 5 poäng. Eftersom det är inbördes möten som avgör om två lag slutar på samma poäng innebär det att Wolfsburg passerar Lille om de vinner den här matchen. Med andra ord har vi en oerhört rafflande omgång att se fram emot vad gäller den här gruppen.

När Lille och Wolfsburg möttes i den första gruppspelsmatchen slutade det 0-0. Det ger alltså att Wolfsburg går vidare om de vinner den här matchen medan det räcker med kryss för Lille.

Wolfsburg har dock ingen stabil höst bakom sig. I Bundesliga har man inte levt upp till förväntningarna och det tycks inte ha blivit så mycket bättre sedan Mark van Bommel fick sparken. Tyskarna kommer till det här avgörande mötet med tre raka förluster medan Lille har en betydligt mer positiv trend.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Lille

Tränarskiftet i Wolfsburg där Florian Kohfeldt tog över rodret gav en omedelbart positiv effekt då man vann tre raka matcher. Därefter har det dock bara blivit en poäng på de fyra senaste.

I Champions League föll man borta mot Sevilla med 2-0 i den senaste omgången. Sedan blev det förlust mot Dortmund med 3-1 och i helgen föll man med 3-0 mot Mainz.

De regerande franska mästarna Lille fick ingen vidare start på säsongen men har höjt sig på sistone. I Champions League har man slagit Sevilla med 2-1 borta och Salzburg med 1-0 hemma i de två senaste matcherna. Det ger att man har fyra segrar och tre kryss i sina sju senaste matcher. De två senaste ligamatcherna har man vunnit med 2-1 mot både Rennes och Troyes.

Formmässigt är det med andra ord fördel Lille men hos spelbolagen gäller Wolfsburg som knappa favoriter. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.43 gånger insatsen.

Det är jämna förutsättningar i den här gruppen och lagen har visat sig vara precis så jämnstarka som de ser ut att vara på pappret. Det här lär också bli en jämn batalj där små marginaler kommer fälla avgörande.

Wolfsburg är piskade att vinna medan ett kryss räcker för Lille. Wolfsburg har dock inte fått det riktigt att stämma den här säsongen medan Lille har en stark period bakom sig. Som jag ser det är det fördel bortalaget och mitt spel blir därför Lille 0 (asian handicap) till 2.24 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lille 0 (asian)
Odds: 2.24
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 8 december 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: