Speltips Hammarby Varberg 2 juli 2020

Dagens Dubbel | Rekar & odds | Europa Conference League-kval: Torsdag 29 juli

Torsdagen bjuder på flera intressanta matcher från kvalet till Europa Conference League som vi bakar in i vår dubbel.

Det blir europeiska kvalmatcher för hela slanten när vi plockar ihop dagens dubbel för torsdagen då vi har hela tre svenska lag som slåss om avancemang.

Hammarby har en spännande retur mot slovenska Maribor som vi kommer att titta närmare på och Elfsborg åker till Moldavien för att spela av resten av dubbelmötet de så gott som vunnit.

Totalt landar dagens dubbel på 3.67 gånger pengarna hos Lucky Sports!

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Dubbelchans X2 i Maribor – Hammarby (1.54)

Även om Maribor borta inte är en lätt bortamatch och att Maribor säkerligen kommer att höja sig en nivå inför returen så finns det många anledningar att tro att Hammarby kommer att lösa biffen på torsdagskvällen.

Hammarby stod för en fantastisk insats i det första mötet mot slovenerna och vann väldigt rättvist också med 3-1 efter att Astrit Selmani lyckats näta tre gånger om. Firma Selmani och Ludwigson är i väldigt fin form och kommer troligtvis att fortsätt ställa till det för Maribors försvar även i returen.

Bajen har du dessutom tre raka vinster i ligan och sedan Milos Milojevic tog över klubben har de verkligen lyft sig både resultat- och spelmässigt. På de fem matcher han tränat klubben har de plockat upp fyra vinster och ett kryss och är således obesegrade. Vändningen mot Norrköping senast var också urstark och det märks att Hammarby är ett lag med självförtroende nu, vilket kommer behövas i Slovenien.

Maribor är nämligen inget blåbärsgäng och har ofta varit ute i Europa League där de absolut inte skämt ut sig. Laget är inte detsamma som för några år sedan dock och som vi kunde se under öppningsmötet så kan Hammarby absolut mäta sig med dem. Bajen är inte direkt laget som kan åka på bortamatch och försvara ett resultat dock, utan anfall är bästa försvar. Vi tror att det räcker till åtminstone ett kryss i returen där båda lagen kommer att satsa allt.

Bet 2: Elfsborg vinner mot noll (2.38)

Hemma i Borås blev det en riktig utklassning när moldaviska Milsami kom på besök. Öppningsmötet slutade 4-0 till Elfsborg och det märktes att det var en stor klasskillnad mellan lagen.

Milsami skrällde i den första kvalomgången då de slog ut Sarajevo med 1-0 i sammanlagt resultat från dubbelmötet efter att ha spelat 0-0 hemma i Orhei. Trots inhemsk dominans så är Milsami inte direkt ett motstånd som kan hävda sig mot andra europeiska klubbar och deras bristande disciplin var vad som utmärkte matchen mot Elfsborg.

Moldaverna drog nämligen på sig inte mindre än tre röda kort under andra halvlek då de inte fick till spelet och tog ut sin frustration på de stackars boråsarna. Nu står de utan tre startspelare inför returen och de inser nog själva att detta redan är över.

Elfsborg kommer alltså att möta ett demoraliserat Milsami som inte ens med föredragen och fulltalig startelva kunde skapa något av värde framåt. Det finns ingen anledning för Elfsborg att släppa till någonting här och jag tror att man kan hålla nollan även i Orhei. För 2.38 hos Lucky Sports är det i alla fall bra odds på att de vinner utan att släppa in mål.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Maribor – Hammarby X2 & Elfsborg vinner mot noll
Odds: 3.67
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 19:00