5 maj 2018 Hammarby GIF Sundsvall speltips Allsvenskan

Speltips Basel – Hammarby 19/8: Conference League-playoff

Kan Hammarby nå gruppspelet i Europa? Bajen gäller som underdog inför det första mötet med FC Basel i Europa League Conference-kvalet den 19 augusti.

FC Basel - Hammarby

Europa Conference League-playoff
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hammarby reser till Schweiz för att ta sig an Basel i Conference Leuage kvalet.

Det är sannerligen ingen lätt uppgift som väntar Hammarby när man ska möta Basel som vi många känner väl igen från Europaspel. Det är en stor klubb med mycket rutin från den här typen av matcher. Vi ska dock ha klart för oss att det inte är samma Basel som tidigare upplagor huserade i Champions League och stångades med dem riktigt stora lagen.

Basel leder ligan efter tre raka vinster och 13-2 i målskillnad medans man i europakvalet har 11-1 i målskillnad på 4 matcher, så formen är det verkligen inget fel på. Det finns några spelare av en högre kaliber i det här laget som kan Hammarby får se upp med. Sebastiano Esposito, 19 åringen som är ny för säsongen har redan gjort mål i alla tre ligamatcher för Basel samt Arthur som toppar skytteligan på fem mål varav fyra av målen kom hemma mot Servette för någon vecka sedan. Arthur har gjort mål i senaste 7 av 9 matcherna för Basel och brassen lär säkerligen vilja fortsätta på den inslagna vägen.

Hammarby kommer till den här matchen med kanske lite tunga ben är min känsla, med tanke på att man har spelat en hel del matcher på senare tid och i Allsvenskan tycker jag man ser lite slitna ut och har även tappat poäng som senast mot ett bra Elfsborg på Tele2 Arena. Jag tycker dock Hammarby har växlat upp under matcherna i Europa, det är en annan fart, energi och det syns på spelarna också, dem tycker det här är riktigt kul. Jag är övertygad om att man kommer komma ut med energi och en vilja att göra ett bra resultat i Schweiz, men hur länge orkar Hammarby? Nu möter man ett mycket bättre lag än Cukaricki och Maribor där man verkligen imponerade.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Dagens bästa speltips

Nu väntar även naturgräs för Hammarby och det kommer inte göra saken lättare såklart då man föredrar sitt konstgräs och är bättre på det. Det gäller för Bajen att få med sig ett bra resultat och inte låta det här springa iväg vilket det lätt kan ske. Jag räknar inte ut Hammarby helt om man får med sig ett bra resultat i första matchen, men det är långa 90 minuter som väntar Bajen.

Ser vi på spelmarknaden så tror jag vi får se ett Basel som dominerar matchen, och får man ett tidigt ledningsmål blir man riktigt jobbiga och tunga att möta. Jag tror vi får se några mål då det är två lag som spelar offensivt och Hammarbys defensiv kommer sättas på prov.

Jag väljer att spela över 2,5 mål i matchen hos Bet365 till 1,70 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.70
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:30, torsdag 19 augusti 2021
TV:  Aftonbladet TV
Stream:  Aftonbladet TV

Jämför odds: