Speltips Elfsborg Degerfors

Speltips Feyenoord – Elfsborg 19/8: Formstarka lag

IF Elfsborg är ett enda steg ifrån att kvalificera sig till Europa Conference League-gruppspelet, men först måste man slå ut Feyenoord.

Du kan säga vad du vill, men fram till Europa Conference League-playoff måste man konstatera att IF Elfsborg har fått en överkomlig lottning, som nu gör att man bara har ett hinder kvar innan man är klara för ett europeiskt gruppspel igen.

Feyenoord står på andra sidan i playoff, ett möte som spelas över 180 minuter med start i Nederländerna, och med retur i Borås om en vecka.

I många matcher har IF Elfsborg en stor fördel av att spela på konstgräs hemma på Borås Arena, men om det är något lag som är vana vid det är det Feyenoord, som spelar i Eredivisie med ett antal lag som under lång tid spelat på plast. Det gör att den konkurrensfördelen inte blir lika stor den här gången för IF Elfsborg.

Dessutom är Feyenoord en svår motståndare och den klart svåraste som boråsarna har lottats mot under den här kvalsommaren. Det är ett Feyenoord som vann med totalt 6-0 i dubbelmötet mot Luzern i förra omgången, och som dessutom slog Willem II med klara 4-0 på bortaplan i ligapremiären den här helgen.

Med andra ord är det en formstark motståndare som väntar IF Elfsborg, som om det inte vore nog med att Feyenoord faktiskt är en storklubb.
HÄMTA 100 KRONOR FREEBET HOS MR GREEN! Registrera dig som ny kund och få 100 kronor att spela för direkt – utan risk att förlora insatsen. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Formstarka Elfsborg ger inte upp

Å andra sidan har vi ett IF Elfsborg som prickat rätt och som från sommaren och framåt inte har förlorat en enda match. Totalt är man uppe i tio raka tävlingsmatcher utan förlust och Jimmy Thelin har fått ordentlig utväxling på sitt lags sätt att spela.

Mot Velez Mostar senast ute i Europa vann man med klara 4-1 på bortaplan och visade således en mental styrka som krävs för att kunna hävda sig i Europa. Det gör att jag inte räknar bort IF Elfsborg helt i mötena med Feyenoord.

Så vad ser vi framför oss för match?

Feyenoord kommer att ta tag i taktpinnen på bortaplan och lär spela sin offensiva fotboll, som är den man egentligen bara besitter. Det kommer att öppna kontringslägen och jag är inte helt förvånad om vi får se en hel del mål här.

Över 2,5 mål spelas till 1.68 gånger insatsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.68
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:00, torsdag 19 augusti 2021
TV:  Aftonbladet TV
Stream:  Aftonbladet TV

Jämför odds: