24 maj 2018 Dalkurd Elfsborg Speltips

Speltips Milsami – Elfsborg 29/7: Ska spelas av

Elfsborg åker till Moldavien för att avsluta det de påbörjat och boka sin plats i den tredje kvalrundan.

I öppningsmötet var det inget snack om vilket som var det bättre laget då Elfsborg körde över moldaviska Milsami Orhei med hela 4-0 hemma på Borås Arena. Redan efter minuts spel hamnade gästerna i underläge då Leo Väisänen satte dit ledningsmålet på en hörna och därefter rann det iväg för moldaverna.

Milsami hade inte mycket till offensiv alls trots underläge och Elfsborg kunde kontrollera matchen från start till slut egentligen. Vad som var anmärkningsvärt med matchen var att moldaverna drog på sig hela tre (!) röda kort. De fick inte till spelet och blev märkbart frustrerade, efter vårdslöst spel fick spelare efter spelare lämna plan.

Ifall chansen att kunna vända på det här dubbelmötet i Moldavien var liten från början så hjälptes det knappast av att ha tre startspelare avstängda i returen. Idiotiskt av Milsamispelarna rent ut sagt.

Även Elfsborg saknar några spelare inför returen då Prince Isaac Kouame, Simon Olsson och Robert Gojani alla har dragits med skador och inte kommer vara tillgängliga till spel på torsdag.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Elfsborg har bra form

Då Elfsborg är ett klart bättre lag är Milsami rakt av så ska det nog gå vägen oavsett. Boråsarna har dessutom haft väldigt fin form i ligaspelet och hänger på bra i toppen av tabellen. Endast Malmö och Djurgården har fler poäng efter knappt halva säsongen spelad.

Sedan återstarten av Allsvenskan har de dessutom tre segrar och ett kryss nu senast borta mot Häcken. De tillhör ett av Allsvenskans formstarkaste lag i nuläget och kan nog så gott som börja planera inför den tredje kvalomgången redan nu där de möter vinnaren mellan grekiska AEK Aten och bosniska Velez Mostar.

De har i alla fall inte någon match att tänka nu till helgen då de har en match tillgodo på de andra lagen och har en helg utan match i ligan. Det gör att de kan fokusera fullt ut på att spela av resten av dubbelmötet utan att behöva tänka på att vila spelare inför helgen.

Även om Milsami nu har hemmaplansfördel och spelar på ett underlag de är mer vana vid så lär det inte räcka långt med tre av sina startspelare borta mot ett mycket vassare Elfsborg. Även när moldaverna var fulltaliga i Borås så skapade man i stort sett ingenting av värde framåt och troligtvis kommer det att bli svårt även här.

Boråsarna lär i sin tur inte direkt köra på i högsta växeln utan snarare se till att inte ge Milsami något hopp genom att släppa in ett tidigt mål. Spelbolagen verkar tro att det blir en målrik match med ett Milsami som satsar framåt, men som utvisningarna avslöjade i öppningsmötet verkar de redan ha gett upp hoppet om avancemang. Underspelet har bra odds, särskilt hos William Hill som erbjuder 1.80 gånger pengarna på under 3,5 mål, vilket också blir vad vi rekar här.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:30

Jämför odds: