Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Molde – Trabzonspor 12/8: Målspel

Det norska topplaget Molde välkomnar turkiska Trabzonspor för ett spännande returmöte i ECL-kvalet.

Molde går som tåget i den norska Elitserien och ser med halva säsongen spelad ut att vara på god väg mot ännu en norsk ligatitel. Med Rosenborg i en svacka så är det Molde som är Norges starkaste klubb under de senaste åren, så det blir inget lätt motstånd för Trabzonspor uppe i Norge.

Den norska storklubben matchas dock hårt nu – med båda spel i ligan, ECL-kval och cupspel att försöka jonglera. De dominerar vanligtvis inte den norska ligan och har som sagt ett väldigt bra läge att ta hem titeln, så det är inte helt säkert att de nödvändigtvis vill prioritera Europaspel över ligaspelet. I alla fall inte genom att vila spelare i ligamatcherna.

Det är hur som helst hemma på Aker Stadion som de är som starkast och genom att klara av ett kryss i öppningsmötet så har de satt sig själv i en väldigt bra sits för att lyckas ta sig vidare här.

I öppningsmötet tog turkarna ledningen tre gånger om, men norrmännen kvitterade alltid kort därefter och lyckades spika slutresultatet 3-3 tillslut genom att envist hålla sig kvar i matchen. Ett kryss man ändå säga är ett väldigt bra resultat borta i Turkiet, även om det visat sig att båda lagen uppenbarligen har defensiva problem.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel Molde

Molde har haft en liten svacka på senaste och tappat poäng, men detta har varit på bortaplan bara. Hemma på Aker Stadion har man nu sex raka vinster och är fortsatt väldigt svåra att slå. Vi fick se hur stor skillnad det gjorde med hemmaplan under dubbelmötet mot schweiziska Servette i den tidigare kvalomgången där de vann hemma med 3-0 men förlorade bortamötet med 0-2.

Turkarna är dock inte lätta att besegra de heller och har faktiskt inte förlorat en match sedan i mars. Super Lig har inte startat för säsongen än, men de har varit obesegrade i sina träningsmatcher såhär långt och avslutade ligaspelet i våras med tolv raka obesegrade matcher.

Molde borta blir antagligen det svåraste mötet för dem på flera månader och det finns en överhängande risk att sviten bryts här. Precis som vi ofta pratar om underlag när svenska klubbar spelar ute i Europa så kommer säkerligen Trabzonspor att vara ovana vid konstgräset som Molde spelar på på sin hemmaplan.

Norrmännen är i fruktansvärt bra målform samtidigt som försvaret inte direkt är något att hänga i julgranen. Ligamatchen förra helgen mot Haugesund vann de med 5-4 (!) och med cupspel och ECL-kval inräknat har de en målskillnad på 14-11 i sina fyra senaste matcher.

Trots detta ligger ändå överspelet till rätt bra odds och för 1.71 hos No Account Bet finns det bra spelvärde där. Att Molde vinner i denna på förhand jämna match är inte heller ett dumt spel då spelbolagen verkar tycka att det är hugget som stucket mellan dessa båda lagen, men överspelet känns ändå säkrare och borde gå in med tanke på hur framförallt Molde sett ut under senaste tiden.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.71
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: