21 januari 2018 Southampton Tottenham Speltips

Speltips Pacos Ferreira – Tottenham 19/8: Conference League

Det är inte där Tottenham Hotspur vill vara, men nu ska man spela playoff för att ta sig till Europa Conference League. Där väntar Pacos Ferreira den 19 augusti.

Pacos de Ferreira - Tottenham Hotspur

Europa Conference League-playoff
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Efter en svettig inledning på ligasäsongen i helgen, där Tottenham Hotspur vann hemma mot Manchester City med uddamålet, är det nu dags för laget att spela en på pappret mindre sexig match, men likväl en match som måste avverkas.

Det är playoff som gäller för att kliva in i gruppspelet i Europa Conference League och det enda som hindrar Tottenham Hotspur från att gå rakt in i gruppspelet är mötet med Pacos Ferreira eller Pacos de Ferreira som nog är det officiella namnet.

Har du ingen koll på det här laget? Det är du nog inte ensam om.

Men faktum är att det är ett av lagen som imponerade allra mest i Portugal förra säsongen, bakom de stora drakarna som år efter år dominerar i toppen. Med andra ord är det inte världens enklaste motståndare som väntar Tottenham Hotspur i den här matchen. Snarare tvärtom.

Med det sagt är såklart Tottenham Hotspur ett rakt igenom bättre fotbollslag och det enda som kan stoppa laget här är att man inte tar matchen på allvar.
VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Spurs formerar ett starkt lag

I helgen spelar Tottenham Hotspur borta mot Wolverhampton och det vet vi är en av de svårare matcherna för säsongen, om vi ser till kapaciteten som Wolves egentligen ska ha.

Hur påverkar det Tottenham Hotspur inför den här matchen? Ja, det är frågan som man måste ställa sig och som är fullt relevant. I mina ögon vore det klokt att skaffa sig ett bra utgångsläge här direkt och vinna matchen mot Pacos Ferreira, för att inte riskera att försätta sig i en situation där man måste vinna returen stort.

Enligt spelbolagen är Tottenham Hotspur också mycket riktigt favoriter. Det tycker jag känns fullt rimligt med tanke på styrkeförhållandet som borde gälla mellan lagen.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1.67 gånger såsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1.67
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:30, torsdag 19 augusti 2021

Jämför odds: