9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Rosenborg – Rennes 26/8: Notoriskt målsnåla

Det är uppförsbacke för Rosenborg som måste vända ett 0-2-underläge efter det första mötet mot Rennes i detta playoff till Europa Conference League. Det andra mötet spelas torsdagen den 26 augusti med avspark kl 19.00.

Rosenborg – Rennes

Conference League-playoff
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

”Svensklaget” Rosenborg med sex svenskar i truppen för tillfället slutade på femte plats i den norska Eliteserien förra säsongen. Det innebar att man fick möjlighet att kvala in till Conference League, vilket man gjort på ett övertygande sätt fram till det här dubbelmötet mot Rennes.

I den första rundan slog man ut FH Hafnarfjördur med totalt 6-1. Därefter gav man inte Domzale någon chans då man vann med 6-1 på hemmaplan och 2-1 borta.

I Eliteserien är man fem poäng efter serieledande Molde efter 16 spelade omgångar. Man har där fyra raka segrar bakom sig och senast i söndags besegrade man Odd med 5-0 på hemmaplan.

Nu väntar emellertid ett motstånd av högre kvalitet då Rennes gästar. Det blev man, om inte annat, varse i det första mötet på fransk mark där Rennes vann rättvist med 2-0.

Dennes slutade på sjätte plats i Ligue 1 förra säsongen och har inlett den här säsongen med två kryss och en vinst. Segern spelade man hem i söndags då man hemmabesegrade Nantes med 1-0.

Det första mötet mot Rosenborg var lagets första match i det här kvalet till Conference League och således är man obesegrade efter de fyra inledande tävlingsmatcherna den här säsongen.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Rennes kan spela på resultatet

Rennes har alltså ett 2-0-resultat att gå på inför den här matchen och man är även favoriter att vinna också det här andra mötet. Ett rakt spel på bortalaget ger cirka 2.10 gånger insatsen.

Åge Hareides Rosenborg lyckades inte få hål på Rennes i det första mötet där man totalt sett inte riktigt räckte till. Rennes är ett välorganiserat och svårslaget lag, det visade genom hela förra säsongen där man bara släppte in 40 mål på 38 matcher, vilket endast överträffades av PSG och Lille.

Rosenborgs form är god och man är starka hemma på Lerkendal där man, genom historien, har besegrat betydligt tyngre motstånd än Rennes. Att döma av det första mötet är det dock inte så mycket som talar för att man ska kunna vända det här underläget.

Hareide är slug och erfaren när det gäller den här typen av matcher. Dino Islamovic var lagets bäste målskytt förra säsongen och Stefano Vecchia gjorde tre mål mot Odd i söndags. Samtidigt har man nyligen sålt sin bäste målskytt den här säsongen, Kristoffer Zachariassen, till Ferencvaros.

Rosenborg kommer säkerligen stå upp på ett bättre sätt och på riktigt utmana Rennes i den här matchen. Men ett försvarsstarkt bortalag med en 2-0-ledning att gå på bör ha goda möjligheter att spela på det resultatet och låsa matchbilden.

Det har gjorts under 2.5 mål i Rennes samtliga fyra matcher den här säsongen och förra säsongen var man det näst målsnålaste laget i hela Ligue 1.

Sammantaget gör detta att jag finner ett bra spelvärde i att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen och det spelas till fina 2.05 gånger pengarna hos Bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål totalt
Odds: 2.05
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, torsdag 26 augusti 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: