Speltips Bournemouth Tottenham 9 juli 2020

Speltips Tottenham – Mura 30/9: Uppryckning

Ett Tottenham Hotspur som tappat momentum tar emot de slovenska mästarna Mura i Conference League. Matchen spelas torsdagen den 30 september med avspark kl 21.00.

Upp som en sol och ner som pannkaka, är väl ganska passande beskrivning om Tottenhams säsong så här långt. Nu kommer man till det här mötet mot Mura i Conference League med tre raka förluster i ligan och nu krävs en uppryckning.

Det började ju så lovande för Espirito Santos manskap med seger mot Manchester City i premiärmatchen och full pott efter tre omgångar i Premier League. Därefter har trenden pekat rakt nedåt och nu har man tre raka derbyförluster bakom sig.

Efter tre matcher hade man släppt in 0 mål. Efter sex matcher har man släppt in 9. I söndags föll man med 3-1 mot Arsenal och plötsligt ser allting betydligt mer bekymmersamt ut.

I den första gruppspelsmatchen i Conference League spelade man 2-2 borta mot Dennes och på hemmaplan mot Mura är det förstås bara tre poäng som gäller.

Mura vann den slovenska ligan förra säsongen och har den här säsongen kvalat till både Champions League och Europa League och till slut blev det en plats i Conference League.

I premiäromgången föll man dock hemma mot Vitesse med 2-0 och chanserna att ta sig vidare från den här gruppen ser inte speciellt realistiska ut. I ligaspelet kommer man från två raka kryss och efter elva spelade omgångar är man femma i tabellen på 16 poäng.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bör vara klasskillnad

Tottenham är naturligtvis stora favoriter inför den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast cirka 1.10 gånger insatsen.

Den senaste tidens skrala resultat och prestationer gör, på sätt och vis, den här matchen mer betydelsefull än vad den annars hade varit. Smekmånaden är över för Nuno Espirito Santo och nu måste man hitta ett sätt att vända den här negativa spiralen. Det bör innebära att man tar den här matchen på fullaste allvar.

Att Tottenham ska kunna mäta sig med de absoluta topplagen i Premier League är inte en realistisk förväntning om man ser till truppen. I de inledande tre matcherna fick man maximal utdelning men spelmässigt har det egentligen inte sätt särskilt imponerande ut i någon match.

Nu har man dock förlorat klart mot både Crystal Palace och Arsenal och mer än så kan man förvänta sig av det här laget.

Mot Rennes valde man att rotera stora delar av startelvan och kanske blir det så även här – i synnerhet med tanke på hur många startspelare som underpresterat i de senaste matcherna. Det kan snarare vara en fördel och mot ett motstånd som Mura är en B-betonad Spurs-elva fortfarande bättre på alla positioner.

Mura svarade för en mycket fin förra säsong men har inte lyckats bibehålla samma form den här säsongen. Jag tror att vi kommer få se ett Spurs som vill bevisa sig och jag tror att man kommer att vinna den här matchen komfortabelt. Mitt spel blir Tottenham -2.5 (asian handicap) till 1.95 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tottenham -2.5 (asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, torsdag 30 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: