21 november 2019 Antwerp Gent Speltips

Dagens dubbel | Rekar & odds | Eliteserien: Fredag 25 juni 2021

Dagens bästa speltips på midsommarafton den 25 juni hämtar vi i form av en dubbel från den norska Eliteserien i fotboll.

EM-fotbollen har uppehåll i väntan på åttondelsfinalerna men i den norska högstaligan spelas det fotboll även den här fredagen.

Klockan 18.00 tar Sarpsborg 08 emot Viking FK i ett intressant möte mellan två lag vars karaktär och spelsätt skiljer sig ganska rejält.

När den matchen är avslutar drar en ny igång då Rosenborg gästar Lilleström med avspark klockan 20.00. Här har hemmalaget Lilleström en positiv trend medan topptippade Rosenborg inte har kunnat infria förväntningarna på sistone.

Utifrån dessa två matcher har vi identifierat en mycket spelvärd dubbel. Hos Lucky Sports ger den ett odds på 2.20 gånger insatsen.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Sarpsborg – Viking – Under 3.5 mål (1.42)

I det här mötet har vi att göra med ett Sarpsborg som inte gjort sig kända för att spela någon sprudlande anfallsglad fotboll utan snarare motsatsen.

Senast svarade man för en taktiskt disciplinerad insats då man bortabesegrade Rosenborg med 1-0. Totalt har spelat ihop 9 poäng på 7 matcher vilket ger en mittenplacering i den haltande tabellen.

I 6 av Sarpsborgs 7 matcher så här långt har det gjorts under 2.5 mål. Baserat på den statistiken är det mycket som pekar mot att även den här matchen kommer bli målsnål.

Viking står för en annan typ av mindre riskminimerande fotboll och man har pendlat en hel del i prestationerna så här långt. Senast föll man med 3-0 mot Sandefjord.

Sarpsborgs matcher blir ofta ganska tillknäppta och det finns god anledning att tro att det kommer göras färre än 3.5 mål i den här matchen vilket ger 1.42 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Bet 2: Lilleström – Rosenborg – BLGM (1.55)

Ett formstarkt Lilleström tar emot ett formsvagt Rosenborg och förutsättningarna är på förhand jämna. Rosenborg har det bättre laget på pappret men det är Lilleström som har ett klart mer positivt momentum efter att ha vunnit 3 av sina 4 senaste matcher. De två senaste matcherna har Lilleström vunnit med 2-1 mot både Haugesund och Tromsö. Rosenborg däremot kommer från två raka förluster mot Strömsgodset och Sarpsborg och är därmed i stort behov av en seger för att inte tappa ytterligare mark gentemot lagen i toppen av tabellen.

Offensivt har Rosenborg levererat men problemet har varit defensiven. På 9 matcher har man gjort hela 20 mål men också släppt in 14. Det ger ett snitt på höga 3.78 mål per match.

Lilleström är inte lika målglada men formen är god, man har vunnit med 2-1 i två raka och man har en anfallare i Thomas Olsen som gjort 5 mål på 6 matcher. Därtill är Rosenborgs försvarsspel inte att lite på för tillfället.

Båda lagen har gjort mål i 6 av Rosenborgs 7 senaste matcher och det finns stor anledning att det kommer bli så även här.

Lilleström bör nog ses som knappa favoriter här men man lär inte ställas mot ett bortalag som backar hem. Rosenborg har höga krav på sig och lär inte vara nöjda med en poäng här. Mycket talar därför för en ganska öppen och offensivt präglad matchbild.

Mycket talar också för att offensivt starka Rosenborg kommer göra mål samtidigt som de har problem med sin defensivt vilket Lilleström har goda möjligheter att kunna utnyttja.

Därför blir det andra spelet i den här dubbeln från Eliteserien att båda lagen kommer göra mål i den här matchen, vilket ger 1.55 gånger pengarna.

Dagens dubbel från Lucky Sports: 2.20 gånger insatsen!

 

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sarpsborg – Viking under 3.5 mål & Lilleström – Rosenborg BLGM
Odds: 2.20
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, fredagen den 25 juni 2021