8 september 2019 Finland Italien Speltips

Dagens Dubbel | Fredag 11 juni 2021: EM 2021 & Roland Garros

Lucky Sports pumpar upp oddsen inför EM 2021. Här är dagens bästa speltips i en dubbel fredagen den 11 juni 2021.

Under hela EM 2021 kommer vi dagligen att leverera en dubbel med två marknader där oddset blivit för högt – och där kombinationen av spelen förhoppningsvis ger en saftig peng för den som lyckas pricka rätt med sitt spel.

På fredagskvällen spelas den första, men också enda EM-matchen, när Turkiet och Italien gör upp om tre viktiga poäng i Grupp A.

Men det spelas också semifinal i Franska Öppna Mästerskapen mellan tennisvärldens just nu två bästa spelare i Novak Djokovic och Rafael Nadal.

DUBBLA UPP – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Lucky Sports har en EM-bonus för nya kunder. Sätt in 100 kronor – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning på 100 kronor tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller pengarna tillbaka hos Lucky Sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Burak Yilmaz göra mål (5,20)

Inför matchen mellan Turkiet och Italien har vi i vårt ordinarie speltips pratat om att det är konstigt att spelbolagen så tydligt tagit ställning för en återhållsam historia. Premiärer i stora mästerskap kan i för sig bli målsnåla, men det finns också en hel del som talar för mål.

Bland annat är Turkiet och Italien två offensivt starka landslag, som båda har problem i defensiven. Italien har i för sig sett extremt starka ut defensivt på sistone, men har inte samma solida försvarsspelare som för ett par år sedan. I mitt tycke.

Turkiet å sin sida spelar nästan uteslutande målrika matcher och inför den här mästerskapet är man starkt beroende av anfallaren Burak Yilmaz. Han har en stark säsong bakom sig i Lille och vill nu ta laget långt i EM 2021.

Burak Yilmaz målskytt när som helst i matchen är ena halvan av vår dubbel. 5,20 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Bet 2: Novak Djokovic under 18,5 game (1,87)

Framåt kvällen ska också Novak Djokovic försöka rubba Rafael Nadal i Franska Öppna Mästerskapen, något han bara lyckats med en gång förut. Nästan alltid när spelarna möts på grus är det Rafael Nadal som vinner.

Faktum är att Rafael Nadal inför kvartsfinalen mot Diego Schwartzman hade 35 raka vunna set i Roland Garros. Han är alltså dödligt effektiv på gruset i Paris. Jag ser framför mig att Rafael Nadal kan vinna med både 3-0 och 3-1 mot Novak Djokovic här.

I båda fallen får serben svårt att ta många game i seten och då båda dessa spelare snarare är starka på returer än på servar är det inte ofta som vi får se långa set. Något set kan säkert gå till tiebreak, men 6-2, 6-3 eller 6-4 är mer rimliga resultat i de enskilda seten. Det talar för att linan 18,5 game är hög på Novak Djokovic även om han lyckas ta ett set.

Novak Djokovic under 18,5 game finns till 1,87 pengarna hos Lucky Sports.

Dagens Dubbel från Lucky Sports: 9,72 gånger pengarna

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Yilmaz målskytt + Djokovic under 18.5 game
Odds: 9,72
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, fredag 11 juni 2021
TV: 
Stream: