18 november 2018 Ungern Finland Speltips

Dagens dubbel inför EM 2021: Straff- och målfokus!

Två långtidsspel tillsammans i dagens dubbel från Lucky Sports den 10 juni 2021. Vi rekar de bästa oddsen redan inför EM.

I skrivande stund är det i morgon, fredag, som det äntligen är dags att köra igång EM 2021 och som vi har längtat efter att få se landslagsfotboll i allra högsta klass igen. Det ska bli otroligt intressant att följa.

Först ut är som sagt fredagens möte mellan Turkiet och Italien, innan det under helgen och kommande veckor är ett intensivt spelschema med tre matcher varje dag i princip. Vad kan man mer begära?

Under hela EM 2021 kommer vi på Spelbloggare att bjuda på gratis speltips – och varje dag kommer det också upp en Dagens Dubbel från spelbolaget Lucky Sports.

SAFTIG EM-BONUS! Lucky Sports har en grym bonus för nya kunder. Sätt in 100 kronor – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning på 100 kronor tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

Dagens Dubbel från Lucky Sports: 11,10 gånger pengarna

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spel 1: Ungern gör minst antal mål i EM 2021

Vårt första speltips i Dagens Dubbel blir att Ungern kommer att göra minst antalet mål i hela det här mästerskapet. Dels har det att göra med att det är det enda laget som vi känner oss helt trygga med kommer att sluta sist i sin grupp. Då kommer man inte att kunna gå vidare. Men med nuvarande upplägg kommer en hel del treor (fyra av sex) att gå vidare till slutspel, varpå det öppnats för skrällar.

Ungern är i samma grupp som Frankrike, Tyskland och Portugal. De kanske tre bästa landslagen i hela Europa i en och samma grupp. Mardrömsmotstånd deluxe och tre riktigt defensivt starka och välorganiserade lag. Mardröm igen.

Ungern kommer med andra ord knappt att få några skott på mål, skulle vi tro, och det saknas dessutom offensiv spets för att lösa det via individuella prestationer.

Ungern minst antal mål i EM 2021 är ett bra speltips till 6,00 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Spel 2: Över 47,5 straffar i EM 2021

Med VAR har det kommit att bli allt fler straffar i fotbollssammanhang, men inför den här säsongen ville UEFA bryta trenden med att försöka slopa ”soft penalties”. Det har fått klara effekter på antalet straffar i de stora ligorna runt om i Europa. Men kanske inte så starka effekter som många hade väntat sig. VAR hittar helt enkelt många straffar som tidigare inte fanns.

Nu kommer EM 2021 att spelas med uteslutande europeiska domare – till skillnad från VM som alltid har domare från alla möjliga länder runt om i världen. Det innebär, lite fördomsfullt sagt, att domarnivån är aningen bättre i ett EM än i ett VM. Inte minst är den mer lik hur den ska vara i de europeiska ligorna och Champions League.

Linan på antalet straffar i EM 2021 är satt till 47,5 straffar – och det hade varit en sjukt intressant lina om det inte vore för att det är inklusive förlängningar och straffläggningar. I en straffläggning är det nästan alltid minst 10 straffar (kan såklart vara avgjort innan) och med ett långt slutspel (som hela 16 lag går till) kommer ett antal slutspelsmatcher att gå till förlängning. Plus alla straffar i gruppspelet.

Över 47,5 straffar i EM 2021 blir en oerhört intressant sak att spela till 1,85 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Dagens Dubbel från Lucky Sports: 11,10 gånger pengarna

  Rygga spelet hos lucky sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 47,5 straffar i EM + Ungern minst antal mål i EM
Odds: 11,10
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: Fredag 11 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: