21 mars 2019 belgien ryssland speltips odds em-kval

Speltips Belgien – Italien 2/7: Nästan moralisk final

Belgien och Italien hade mycket väl kunnat spela den moraliska EM-finalen 2021 om det inte vore för att lagen möts direkt i kvartsfinalen.

Man får ändå säga att EM 2021 har varit en turnering där många av världens bästa fotbollslandslag har underpresterat – och inte kommit upp till den nivå som jag och många med mig väntade oss.

Ett sådant landslag är Frankrike, som fick respass redan i åttondelsfinalen efter förlust mot Schweiz. I det fallet krävdes det straffläggning för att laget skulle åka ut.

Kroatien såg skakiga ut i hela gruppspelet, men tråcklade sig vidare till ett slutspel. Men väl där satte Spanien stopp direkt och även de regerande silvermedaljörerna från VM 2018 är därmed ute. Alltså är både ettan och tvåan från det senaste världsmästerskapet borta från diskussionen.

Det finns en rad andra lag som har underpresterat, men kanske är det lämpligare att fokusera på lagen som faktiskt har varit bra? Belgien och Italien är i mina ögon lagen som hittills har imponerat allra mest i EM 2021. Det kan tyckas lite orättvist att lagen nu ska mötas direkt i kvartsfinal.

Belgien vann sin grupp i stor stil efter vinster i samtliga tre gruppspelsmatcher. Det var bara att lyfta på hatten för laget redan där.

Italien vann också sin grupp och öste in mål. Nu är man på god väg att bli det mest målstarka laget i hela turneringen.

Rekar inför EM 2021-kvartsfinalen

Inför en match av den här digniteten blir det självklart otroligt viktigt vilka spelare som finns tillgängliga och på förhand kan vi konstatera att det är stora problem hos både Belgien och Italien inför den här matchen.

Belgien kommer eventuellt att behöva klara sig utan sin viktiga duo Eden Hazard och Kevin De Bruyne, två spelare vars skadeproblem från klubblagssäsongen verkar hänga i sig. Nu har båda fysiska problem som kan stoppa dem från spel i kvartsfinalen.

I Italien kommer Giorgio Chiellini att provas sent efter att han vilades senast. Med honom på planen blir det italienska landslaget mest ett snäpp säkrare i defensiven. I skrivande stund pekar rapporterna i riktningen att Juventus mittbacksgeneral faktiskt startar mot Belgien. I övrigt är Alessandro Florenzi lite tveksam till spel.

Exakt hur elvorna formeras återstår att se, men det är två otroligt starka lag som gör upp här. Jag skulle gissa att inledningen på matchen blir avgörande.

Belgien över 3,5 hörnor spelas till 1.88 gånger insatsen hos No Account Bet. För att komma runt det tuffa mittlåset i Italien kommer Belgien att behöva utnyttja kanterna, med två offensiva wingbacks. Det brukar leda till hörnor.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Belgien över 3,5 hörnor
Odds: 1.88
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 21:00, fredag 2 juli 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: