5 juni 2019 Portugal Schweiz Speltips

Speltips Belgien – Portugal 27/6: Supermöte i åttondelen

Söndagens stora höjdpunkt mellan Belgien och Portugal blir den mest intressanta åttondelsfinalen hittills.

De regerande mästarna ställs mot det högst rankade laget i världen i åttondelen. Dessa stora nationer har haft väldigt olika turneringar såhär långt. Portugal kommer från dödens grupp som de med nöd och näppe klarade sig helskinnade ur medan Belgien enkelt vunnit alla sina matcher hittills i en av EM:s lättare grupper.

Det går inte att klaga på ett lag som bara besegrat det motstånd som ställs emot dem, men deras första riktiga test kommer komma nu mot Portugal då de ännu inte riktigt blivit utmanade. Finland och Ryssland är inga svåra motståndare direkt och de största utmanarna Danmark blev tyvärr skakat i den första omgången då Christian Eriksen nästan miste livet.

Trots att de fått tre vinster med sig från gruppspelet så har Belgien verkligen inte fått någon vinstlott i slutspelet i alla fall. Först måste de ta sig igenom de regerande mästarna Portugal och kommer senare antagligen att ställas mot ett Italien som imponerat under gruppspelet och därefter väntar semifinal vilket aldrig är en enkel match.

Belgiens vill verkligen kröna sin gyllene generation med en titel, men har verkligen svårast möjliga väg till att lyfta bucklan i nuläget. Här har de chansen att bevisa att de hör hemma högst upp på FIFA-rankingen, men det kommer verkligen inte att bli en lätt uppgift.

Portugal har redan mött tufft motstånd

Det var verkligen inga tre vinster för Portugals del, men man har klarat sig vidare som trea ur dödens grupp och nu väntar Belgien. Vinsten mot Ungern satt långt inne för Portugal, men som Ungern de senare bevisade mot både Frankrike och Tyskland så var de verkligen ingen lätt nöt att knäcka under detta mästerskap och de ställde till det rejält för stornationerna.

Efter Ungernmatchen blev de i alla fall rätt överkörda av Tyskland och lyckades tillsist kryssa mot Frankrike i en match som präglades av sina tre straffar snarare än kvaliteten på spelet. Nu kommer grupp F att släppas lös på resten av turneringsdeltagarna och de har nog en fördel i att de redan stött på väldigt tufft motstånd i gruppen, de vet nu vad som väntar i slutspelet.

Trots att Portugal inte riktigt övertygat i gruppen bör man absolut inte räkna bort dem här. En av anledningarna till detta är att Bruno Fernandes som på förhand skulle vara en av Portugals nyckelspelare har inte levererat alls och tränare Fernando Santos lär återigen bänka honom mot Belgien.

Belgien har ett bättre lag på papperet, men Portugal har redan mött tufft motstånd och har växt in i turneringar förut då de verkar spela som bäst under press. För Belgien verkar fallet snarare vara tvärtom och trots att de lovordas inför varje mästerskap så har de ännu inte nått en final med sin gyllene generation. Matchen känns väldigt öppen och därmed finns det spelvärde hos underdogen i min mening. För 3.20 gånger pengarna på en rak Portugalseger hos No Account Bet så känns det väldigt frestande att spela på.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Portugal vinner
Odds: 3.20
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: