21 mars 2019 belgien ryssland speltips odds em-kval

Speltips Belgien – Ryssland 12/6: Kraftsamling

Belgien vill sätta ner foten direkt mot Ryssland i EM-premiären. Vi rekar med odds inför den sena kvällsmatchen lördagen den 12 juni 2021.

Som bekant kommer lördagen att bli den allra första riktiga EM-dagen, med matcher från tidig eftermiddag hela vägen in på kvällen. Den allra sista matchen som rundar av EM-lördagen avgörs mellan Belgien och Ryssland.

Om man minns VM i Ryssland 2018 är det klart att man kan ha vissa förhoppningar om att Ryssland ska kunna ställa till det. Där visade man sig vara ett svårslaget lag, som hade förmågan att resa sig i precis rätt lägen.

Om man ska hitta fler anledningar till att stötta Ryssland på förhand spelas trots allt den här matchen på rysk mark – precis som det senaste världsmästerskapet – och Vladimir Putin har såklart sett till att det får vara gott om folk på läktarna. Det är klart att det är en fördel för ryssarna.

Men ungefär där någonstans tycker jag att det tar slut på vettiga argument till varför man ska tro på rysk poäng i den här premiären. Det råder ingen tvekan om att man är ett klart svagare lag än Belgien – och jag tror snarare att det är mot Danmark och Finland som man ska ta sina poäng. Om ens då.

Samtidigt är Belgien nybliven VM-medaljör och har visat sig vara ett landslag för framtiden. Den generation spelare man har med sig håller yttersta klass – men det återstår att se om Romelu Lukaku kan fortsätta på samma imponerande vis som i klubblaget Inter den här säsongen. Där vann anfallaren skytteligan med sin enorma målskörd.

Högt odds på Belgien

Om det här hade varit en match på neutral plan är jag helt säker på att spelbolagen hade varit mindre generösa i sin oddssättning på Belgien, men för den som letar spelvärde kanske vi ”räddas” en aning av att matchen faktiskt spelas i Saint Petersburg.

Visst, det är klart att det försvårar läget för belgarna, men det är samtidigt ett Belgien som har nio raka matcher utan förlust, som sett urstarka ut i flera matcher mot tungt motstånd sista åren och som visade i VM 2018 att man är att räkna med.

Mot Ryssland har man också två ganska färska vinster från EM-kvalet, där lagen också var i samma grupp. 3-1 på hemmaplan och hela 4-1 på bortaplan i Ryssland. Med andra ord vet man också hur man vinner på rysk mark. Vilket man också gjorde en hel del i VM 2018.

Nej, jag försöker vända och vrida på det, men jag ser ingen anledning till att man ska misstro favoriterna Belgien för mycket här. I det här fallet finns det egentligen ingen anledning att krångla till det för mycket på förhand.

Belgien att vinna spelas till 1,74 gånger såsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Belgien vinner
Odds: 1,74
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, lördag 12 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: