17 november 2019 England Kosovo Speltips

Speltips inför Italien – England 11/7: EM-final 2021

Det väntar EM-final söndagen den 11 juli 2021 och Rasim Reiz rekar med odds, speltips och allt du behöver veta.

Det återstår endast en match av sommarens EM. Finalen mellan England-Italien på Wembley.

Det är två lag som verkligen förtjänar att få spela en final då dessa lag har hållit en hög nivå genom hela mästerskapet. Finalen går som sagt på Wembley där England kommer ha stort stöd och där Italien är på jakt att förstöra drömmen om att få hemmalaget att lyfta pokalen som Europamästare.

Vi kommer få se två riktigt bra lag i den här finalen med spelare på den absolut högsta nivån, samtidigt som jag tycker lagen är väldigt jämna och i en final kan allt hända.

England fick verkligen kriga sig till den här finalen mot ett bra Danmark och i förlängningen kom avgörandet genom en straff som diskuterades flitigt efter matchen.

Italien vann på straffar mot Spanien där Antonio Donnarumma spikade igen och tog sitt Italien till ännu en final under 20-talet.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dagens bästa speltips

Jag tror vi får se en ganska jämn final från start, en match där lagen kommer stå rätt i position och inte släppa till något. Italien har visat sig vara starka på kontringar men det kan vi även säga om England som verkligen har offensiv kvalité i Sterling, Kane, Saka mfl där det kan gå riktigt fort.

Italien har en hel del rutin av matcher som dessa och det ska man inte underskatta när det står en titel på spel.

Ser vi på spelmarknaden så är England favoriter vilken man kan förstå med tanke på hemmaplan och bredden i den truppen, kanske är England något vassa på enskilda positioner men som lag tycker jag det är väldigt jämt. Jag tror dock att Italien har goda chanser här där många kanske underskattar Italien och ser vi på vilka Italien har mött under mästerskapet och att man slagit lag som Spanien, Belgien så tycker jag man verkligen kan lösa även ett England på Wembley!

Jag spelar Italien att vinna EM till 2,00 pengarna hos Lucky Casino!

Tack för det här mästerskapet! Vi hörs inom kort igen.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta bonus nu!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Italien vinner EM
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, söndag 11 juli 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: