27 juni 2019 Spanien Frankrike Speltips

Speltips Slovakien – Spanien 23/6: Press på spanjorerna

Spanien har noll vinster efter två spelade omgångar i EM 2021 och måste nu vinna mot Slovakien för att nå åttondelsfinal.

Som det fanns många som hade räknat in att Spanien ganska enkelt skulle vinna den här gruppen i EM 2021 och därigenom ta sig direkt till slutspelet i EM 2021. Men så har inte blivit fallet – utan vi har fått se ett spanskt landslag som verkligen inte imponerar.

Mot Sverige slog man något slags rekord i bollinnehav, men vi räknade ändå bara till två-tre riktigt bra målchanser under matchen. Med spelare som Alvaro Morata längst fram kan det behövas fler än så för att man ska spräcka en målnolla.

Mot Polen tog man ledningen, men tappade sedan till 1-1 efter att Robert Lewandowski presenterat sig på allvar och efter två spelade matcher är det bara att konstatera att Spanien inte är bra nog för att enkelt vinna gruppen och ta sig vidare. Två inspelade poäng försätter laget i en prekär situation inför den avslutande omgången.

Visst, Spanien är ett så pass bra lag att man rimligen borde vinna enkelt mot Slovakien, men det har vi i för sig trott på alla matcher hittills som Spanien har spelat. Redan i vårens VM-kval visade Spanien att man inte är lika bra som för ett par år sedan.

Det vore en knall utöver det vanliga om Spanien inte tog sig vidare, men rimligen kommer man att ta sig an Slovakien med en kraft och frenesi som inte har funnits tidigare. Jag skulle hävda att Skriniar är den enda riktigt bra spelaren i Slovakien (kanske tillsammans med målvakten Dubravka) och det är dessa två som blir viktiga för att slovakerna ska kunna skrälla. En poäng räcker till slutspel för deras del.

OBS! Självklart glömmer jag inte Marek Hamsik. Men än så länge har han inte riktigt imponerat och senast fick han kliva av med en känning eller om det var trötthet. Det är inte en spelare man kan luta sig helt mot i det här läget.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds på Spanien

Slovakien ligger alltså före Spanien i tabellen och har ett väldigt gynnsamt läge, betydligt bättre än vad man hade vågat drömma om på förhand. Å andra sidan mäter man ett revanschsuget Spanien som på pappret ska vara både en och två klasser bättre.

Visst, Spanien är en besvikelse och visst, man har inte kommit upp i den nivå som vi vet att man kan hålla i sina bästa stunder. Men vi känner såklart också att det finns ett sparkapital där som vi inte har fått se helt och hållet än.

Sergio Busquets har inte kunnat spela hittills, men ser ut att kunna ställas på benen här. Det är hög tid att få in honom på mitten.

Ivan Schranz och Denis Vavro kan inte spela för Slovakien, som på pappret alltså har ett klart sämre lag än vad Spanien kan skryta med.

Slovakien +2 (asian handicap) spelas till 1,80 gånger pengarna hos Lucky Sports. I mina ögon är det ett landslag som kan streta emot bra i det här läget och Spanien har inte i sig att vinna med tre mål.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Slovakien +2 (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, onsdag 23 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: