Sverige EM 2021

Speltips Spanien – Sverige 14/6: Äntligen EM-premiär

Sverige spelar premiär i EM 2021 mot Spanien i Sevilla. En tuff match, men visst finns det chans på poäng? Det tror Rasim Reiz.

Äntligen är det dags för Sverige att gå in i EM och det gör man direkt mot tuffast möjliga motstånd i Grupp E. Ett Spanien som får spela på hemmaplan är aldrig någon lätt uppgift. Båda lagen kommer till denna match med Covid-19 problem. Som bekant missar Dejan Kulusevski matchen då han blev smittad under lagets ledighet i Stockholm och det blev även så att Matias Svanberg fick Covid-19 troligtvis av Dejan Kulusevski. Våra motståndare har även de haft problem med Covid-19 när Busquets & Llorente var smittade men har nu testat negativt.

En öppningsmatch som gäller väldigt mycket då båda lagen behöver poäng här. Ett kryss vore väldigt bra utgångsläge för Janne Anderssons mannar. Jag tror vi får se ett ganska lågt stående Sverige inledningsvis, men som inte kommer vara blyga att ställa om när tillfället ges.

Spanien är ett mycket skicklig lag med bollen som alltid och för Sveriges del måste det till en bra försvarsinsats för jag tror Sverige kommer få sina lägen under matchen och med Isak- Berg-Forsberg så är Sverige farliga framåt. En av nycklarna är att få vila med bollen i perioder och inte endast låta Spanien rulla boll för under 90 min blir det tufft i värmen mot det bollskickliga Spanien.

100 kronor bonus – omsättningsfritt! No Account Bet har en generös bonus under EM 2021. Sätt in 100 kronor – och få en omsättningsfri bonus på 100 kronor. Spela utan konto – med direkt uttagningsbara vinster från bonusen. Läs mer och registrera dig här!

Sverige kan hota framåt

Jag tror lagen känner på varandra i början av matchen då Spanien är medvetna om att Sverige har kapaciteten att straffa om man bjuder på något. Som alltid under ett mästerskap så öppnar ett mål upp en match för då tvingas något av lagen att agera mer offensivt och det blir mer ytor.

Janne Andersson kommer se till att inte bjuda på något alls här och jag tror vi får se ett disciplinerat och fokuserat Sverige men Spaniens kvalite kan lucka upp vilket försvar i världen och därför tror jag det kan bli lite av en underhållande match ju längre matchen fortgår.

Jag har kikat på spelmarknaden och tycker mig se ett väldigt trevligt odds i den här EM-premiären. Båda lagen vill ha poäng i en premiär och offensiva Spanien går sällan mållösa ifrån en match men jag tror inte Sverige gör det heller den här matchen utan jag tror Sverige kan trycka till med ett mål minst, säg Alexander Isak?

Därför väljer att spela att båda lagen gör mål i matchen till trevliga 2,33 hos NoAccountBet!

Nu kör vi Sverige!

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,33
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 21:00, måndag 14 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: