29 juni 2018 åttondelsfinal speltips odds vm 2018

Speltips Sverige – Polen 23/6: Kan GuloGulo vinna gruppen?

EM 2021 fortsätter med den sista, avgörande gruppspelsmatchen när Sverige spelar mot Polen. En trepoängare räcker för att vinna gruppen.

Sverige har redan säkrat ett avancemang och inför sista omgången så tror jag dem flesta vet förutsättningarna och för Sveriges del så vill man vinna gruppen och enklast är att vinna mot Polen för att säkra gruppsegern. Vinner man gruppen får man spela i Glasgow, slutar man tvåa är det Köpenhamn som gäller för Sverige.

Polen kommer till den här matchen med endast vinst i sikte, man måste verkligen vinna för att inte EM ska ta slut den här gången. Polen förlorade med 2-1 mot Slovakien i premiären för att sedan kriga till sig en poäng mot Spanien, och jag tycker det var en välförtjänt poäng.

SVERIGES ROLIGASTE BONUS JUST NU! Lucky Sports har utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sverige har haft 30 timmar extra vila inför den här matchen och har full trupp tillgänglig. Jag förväntar mig inte någon större rotation i Sveriges startelva, eventuellt kan Victor Claesson eller Robin Quaison komma in istället för Kristoffer Olsson & Marcus Berg. Att rotera på ett fungerande lag är inget man vanligtvis brukar göra. Sverige kan spela på resultat men inget jag förmodar man kommer göra iallafall inte första 45 min.

Jag tror vi får se en liknande matchbild som mot Slovakien. Ju längre matchen går så kommer matchen öppna upp sig då Polen måste vinna och lär spela mer offensivt. Janne Andersson lär kanske göra några byten under matchens gång för att lufta spelare och få in ny energi i laget innan slutspelet. Min förhoppning är att det blir ett tidigt mål i den här matchen, gärna för Sveriges del då måste Polen agera mer offensivt och vi kan få se en underhållande match.

Jag har hittat ett spel baserat på att jag hoppas att vi får den matchbilden med ett offensivt Polen under stora delar av matchen och ett kontring starkt Sverige mot ett långsamt Polskt försvar så tror jag vi får se några mål och det finns sannerligen kvalite på planen att göra målen.

Jag väljer att spela över 2,5 mål till fina 2.19 gånger såsen hos Lucky Sports. Det är ett spelbolag med en rejäl EM-satsning!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,19
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, onsdag 23 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: