17 november 2019 England Kosovo Speltips

Speltips Ukraina – England 3/7: Sista EM-kvartsfinalen

Kvartsfinalerna fortsätter under lördagen den 3 juli 2021 där vi hittar England – Ukraina med avspark 21.00 i Rom.

Ukraina känner vi väl igen efter att vi har fått bevittna en sen kväll i tisdags där Sverige föll offer för det ukrainska laget som med en smula tur slog ut Sverige och får spela kvartsfinal mot England. Det var helt enkelt marginalerna på Ukrainas sida i den matchen. Ett tappert kämpande lönar sig ibland men nu väntar ett betydligt tuffare motstånd i form av England.

England har enligt mig haft en behaglig resa detta mästerskapet. Tyskland besegrades med kontroll senast och var väl den riktiga prövningen där äntligen Harry Kane klev fram som målskytt. England har en otroligt bred trupp det här mästerskapet och med spelare i offensiven som Kane, Grealish, Sterling, Saka, Foden, mfl så har man en god chans att ta sig final då vägen inte ser allt för tuff ut. Vinst här och då väntar Danmark eller Tjeckien i en semifinal. Kan det här vara Englands mästerskap? Förutsättningarna finns helt klart med en final som spelas på Wembley och den moroten att nå dit inför fulla läktare är nog varje engelsk fotbollsspelares dröm.

Det är helt klart några nivåer mellan dessa lag där England är storfavorit, men vi har sett tidigare hur nederlagstippade lag som Schweiz, Tjeckien har vunnit mot betydligt mer kvalitativt motstånd. Det gäller att England är påkopplade och inte bjuder på något, hittills har man inte ens släppt in ett enda mål och att slå ut Tyskland gav säkerligen ännu mer självförtroende. Det finns kvalité i Ukraina också i form av Zinchenko, Yarmolenko som kan göra något på egen hand men frågan är om inte dessa börjar bli slitna efter 120 min mot Sverige i veckan.

Jag tror Ukraina kommer ligga lågt i början på den här matchen, hålla tätt bakåt och försöka ställa om när läge ges för bollinnehavet kommer England kontrollera då man är ett skickligare lag. Det handlar om att få det första målet för att då kommer matchen och Ukraina öppna upp sig och i omställningsspelet är England riktigt vassa.

ANTAR DU UTMANINGEN? Lucky Sports har en rolig och utmanande bonus för nya kunder. Gör en insättning – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du dina pengar tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Dagens bästa speltips

Tittar vi på spelmarknaden så är England storfavoriter vilket är helt naturligt sätt till kvalitesskillnaden mellan lagen. Att spela den raka vinsten för England är dock lite lågt odds tycker jag då vi erbjuds runt 1,40 hos spelbolagen. Jag väljer att fokusera mer på matchbilden som är att vänta om inget oväntat sker eller om Ukraina överraskar från start med en hög press och får utdelning vilket känns föga troligt. Oddset har ju dalat på England så ni som var ute tidigt kunde säkerligen hugga till över 1,60 på raka segern.

Jag väljer att rikta in mig på målskytt och en spelare som är i form vid namn Raheem Sterling kommer till en hel del lägen i matcherna med sin snabbhet. Mål i två raka matcher och han lär säkerligen få ett par chanser i den här matchen då Ukrainas försvarsspel lämnar en del att önska.

Vi får hela 3,00 pengarna till Sterling som målskytt i matchen och det spelet hittar ni hos Lucky Sports.

Trevlig helg och ta hand om varandra!

  Rygga spelet hos lucky sport – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Raheem Sterling målskytt
Odds: 3,00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, lördag 3 juli 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: