29 juni 2018 åttondelsfinal speltips odds vm 2018

Vi storsatsar på EM 2021: Gratis speltips, EM-bonusar, oddsjämförelse och podcast!

Det är äntligen dags för EM 2021 och självklart storsatsar Spelbloggare. Det innebär dagens bästa speltips, nya bonusar från spelbolagen, oddsjämförelser på varje match, en podcast med Rasim Reiz och dagens dubbel.

Efter ett speciellt år både på och utanför fotbollsplanen är Europamästerskapet mer efterlängtat än på många år, även om det blir en speciell turnering den här gången. För första gången avgörs EM med 24 deltagande lag och i flertalet olika länder runt om i Europa.

Kvalitetsmässigt är frågan om det någonsin funnits fler så pass starka landslag? Frankrike, Belgien, Spanien, Italien, England, Spanien…. Listan kan göras väldigt långt när vi ska prata favoritskap inför mästerskapet.

Spelbloggare.se kommer att satsa hårdare än någonsin på att leverera en produkt utöver det vanliga. Det för att du som läsare, följare och lyssnare ska få ut det mesta av mästerskapet. EM 2021, som skulle vara EM 2021, kan bli någonting att minnas för lång tid framöver.

Gratis speltips på samtliga EM-matcher

Ambitionen är att leverera minst ett speltips inför varje EM-match under sommaren, från fredagens premiär till finalen i juli månad. Som vanligt är alla speltips och rekar helt gratis hos Spelbloggare. Om du gillar vad vi gör får du gärna följa oss på Twitter eller Facebook för att inte missa någonting.

Dagens dubbel från Lucky Sports

Lucky Sports är ett av flera spelbolag som satsar extra hårt på EM 2021 och som valt att göra det med flera specialmarknader. Redan inför mästerskapet kan du lägga långtidsspel i kombinationer hos Lucky Sports – och under hela EM 2020 kommer vi att leverera dagens bästa EM-dubbel från deras specialmarknader.

EM-bonusen hos Lucky Sports är också fantastisk. Sätt in 100 kronor – och har du inte minst dubblat dina pengar inom 24 timmar får du din insättning tillbaka. Med andra ord en slags riskfri investering och ett perfekt sätt att utnyttja en bonus under ett EM. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp – eller få pengarna tillbaka hos Lucky Sports!!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Marknadens bästa EM-bonusar och heta spelbolag

En hel del spelbolag har valt att trimma sina erbjudanden inför EM 2021. Det kan både handla om vassare välkomstbonusar – men också bättre oddsmarknader och tillgängliga bets under mästerskapet. Nedan följer en lista med ett antal spelbolag som vi rekommenderar varmt inför EM 2021. Klicka på länken för att hämta bonusen!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

CampoBet100% upp till 100 kronor!

Mr Green100 kronor freebet!

Lucky SportsDubbla upp eller pengarna tillbaka!

William Hill100 kronor freebet!

888sportUpp till 100 kronor tillbaka – i cash!

No Account Bet100% upp till 100 kronor (omsättningsfritt!)

Casumo100 kronor freebet!

ExpektSätt in 100 – spela för 200 kronor!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Specialtips, rekar och odds på Sveriges matcher

Alla EM-matcher kommer att bevakas med ett speltips inför avspark, men självklart får Sveriges matcher lite extra fokus hos Spelbloggare. Inför Sveriges matcher kan du räkna med minst ett specialtips vid sidan om det ordinarie speltipset. Med andra ord finns det alltid minst två spelförslag i matcher som Blågult spelar. Eller är det GuloGulo som gäller nu?

EM-podcast: Självutnämnda Fotbollsexperter (med Rasim Reiz & Simon Pålsson)

Under våren har Rasim Reiz och Simon Pålsson pratat fotboll i podcasten Självutnämnda Fotbollsexperter, men under EM 2021 kommer frekvensen på poddarna att höjas ytterligare. Det är det perfekta sättet för dig att få lite extra sällskap hemma i EM-soffan.

Självutnämnda Fotbollsexperter finns där poddar finns (sök i din poddspelare eller följ på Spotify, eller Itunes, eller Acast). Podcasten sponsras av CampoBet – som också har en specialbonus inför EM 2021.

  Hämta EM-bonus hos CampoBet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Oddsjämförelser på alla matcher i EM 2021

Ska du lägga ett spel på EM 2021? Vill du alltid få det högsta tillgängliga oddset på dina bets? Då rekommenderar vi att besöka våra speltips för den specifika matchen. I samtliga speltips från och med nu kommer du att kunna hitta en specifik oddsjämförelse till matchen.

På så sätt kan du enkelt jämföra oddsen på olika marknader innan du lägger ditt spel. Då säkerställer du att du får ut det mesta av din investering. I vår bonuslista kan du också hitta en välkomstbonus om du tänkt registrera ett nytt konto!

Jämför odds: