5 november 2019 Chelsea Ajax Speltips

Speltips Ajax – Young Boys 11/3: Första mötet

Europa League-åttondelsfinal står på schemat när Ajax spelar hemma mot Young Boys torsdagen den 11 mars 2021.

Det har varit ett par intensiva veckor med Europafotboll och eftersom man i Europa League har en slutspelsomgång extra att spela gäller det att komma igång med slutspelsfotbollen snabbare i den här turneringen.

Nu är vi framme vid åttondelsfinalerna och dessa spelas inom loppet av en vecka, med det första mötet den här veckan och returmötena redan nästa vecka.

Ett möte som sticker ut spelas mellan Ajax och Young Boys, som båda tog sig hit efter imponerande prestationer i sextondelsfinalen. Young Boys slog ut mäktiga Bayer Leverkusen efter att ha vunnit båda matcherna.

Ajax å sin sida lsog ut Lille, som går starkt i den franska fotbollen, och också Ajax vann båda sina matcher i sextondelsfinalen. Det skojar man inte bort.

Med andra ord är det två lag i harmoni, med god form, som tar sig an varandra i den här första av två matcher. Det kan bli åka av direkt är min känsla.

Odds i Europa League

André Onana kommer inte att kunna spela matchen och det öppnar upp för en annan startelva i den här matchen. Det öppnar inte minst för att Stekelenburg ska ställa sig mellan stolparna. Det får man säga är en ganska meriterad reservmålvakt att ha i truppen.

Sebastien Haller får inte heller spela i Europa League efter att han lämnats utanför den trupp som skrivits upp till turneringen. Daley Blind, ofta viktig i dessa tunga matcher, är tveksam till spel, vilket även Noussair Mazraoui är. Nicolas Tagliafico fanns med i helgens möte med FC Groningen och kan med andra ord vara redo för en start här också.

I bortalaget kommer Christopher Martins och Esteban Petignat inte att spela matchen. David von Ballmoos är också högst osäker till spel.

Två offensivt starka lag gör upp och överspelet i någon form lockar direkt. Över 2,5 mål spelas till 1,67 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,67
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:55, torsdag 11 mars 2021
TV: 
Stream: