1 december 2019 Norwich Arsenal Speltips

Speltips Arsenal – Olympiakos 18/3: Formalitet

Arsenal har ena foten i kvartsfinalen, men ska spela returmöte med Olympiakos i Europa League torsdagen den 18 mars 2021.

Arsenal - Olympiakos

Europa League
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är inget vågat påstående när vi hävdar att det i Europa League finns andra åttondelsfinaler som är mer spännande än den mellan Olympiakos och Arsenal, där engelsmännen redan nu har skaffat sig ett otroligt bra försprång.

Faktum är att Olympiakos har halkat efter med tanke på att man föll med hela 3-1 på hemmaplan i det första mötet och för att kunna ta sig vidare behöver man inte bara vinna i London, man behöver också göra hela tre mål framåt.

Förra säsongen vann Olympiakos faktiskt på Emirates Stadium och slog den gången ut Arsenal från turneringen, men det är andra förutsättningar nu och med tanke på hur svagt Mikel Artetas lag går i ligaspelet kan jag inte se hur man inte ska prioritera Europa League väldigt högt.

Formen är kanske inte den bästa, men Arsenal vann trots allt helgens Londonderby mot Tottenham Hotspur och har en förmåga att vinna viktiga matcher trots allt. Det är det som gör att man har undvikit att göra en rakt igenom katastrofsäsong när det många gånger har känts som att man ska göra det.

Olympiakos går starkt hemma i Grekland, men det är inte Europa, med allt vad det innebär. Här har jag svårt att se hur man ska kunna få rätt på sitt spel till den milda grad att man gör minst tre mål framåt, som är ett krav.

Återhållsam retur

En risk med matcher som har haft en så pass ensidig första match är att de känns avslagna inför returen och det tror jag ligger nära till hands här.

Olympiakos skulle med det sagt kunna köra på en riktigt intensiv inledning på matchen, för att sedan mattas av om man inte får snabb utdelning.

Men med det sagt saknar Olympiakos spelare som Avraam Papadopoulous och Ruben Semedo inför den här matchen. Marios Vrousai och Ousseynou Ba kommer också att kunna stå över av skadeskäl.

Det återstår att se om petade lagkaptenen Pierre-Emerick Aubameyang får chansen här, annars är det bara Bukayo Saka som ser ut att behöva vilas.

Under 3,25 mål (asian handicap) spelas till 1,60 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 100 kr bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,60
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:55, torsdag 18 mars 2021
TV: 
Stream: