21 januari 2020 Chelsea Arsenal Speltips

Speltips Benfica – Arsenal 18/2: Rasim rekar oddset

Rasim Reiz rekar med dagens bästa odds i Europa League när Benfica spelar hemma mot Arsenal den 18 februari 2021.

Det har blivit dags för Europa League och portugisiska Benfica reser till Rom för att möta Arsenal från London. Det låter rörigt men i returen spelar dem ändå i Grekland för att vi verkligen ska förstå hur sinnesrubbade vi människor är.

Arsenal reser till Rom med en fin form där man slog Leeds med klara 4-2 i söndags och har kunnat förbereda sig inför den här matchen, visst hade man två raka förluster mot Aston Villa och Wolves innan Leeds men den senaste matchen gav verkligen många bra svar för Arteta. Viktigt att få igång Aubameyang som satte ett hattrick och där har Arsenal verkligen ett ess i rockärmen om han växlar upp inför slutspelet i Europa League. Det här är en turnering jag tycker Arsenal bör satsa på och man enligt mig har en god chans att gå hela vägen till en final. Till kvällens match saknar man Thomas Partey och det har man gjort många gånger under den här säsongen då Ghananen har varit skadedrabbad en hel del. Arsenal hade en behaglig resa till gruppspelet där man mötte ett gäng blåbärslag och gick igenom med 6 raka vinster, men nu blir det annat i form av Benfica.

Speltips Europa League

Benfica är som alltid bekant i slutspelen av Champions League, Europa League och den fantastiska förädlingen av spelare som säljs vidare från Benfica är helt makalös och man lyckas säsong efter säsong att få fram nya spelare. Den scoutingverksamheten har många lag mycket att lära ifrån. Den här säsongen har man faktiskt inte varit alls lika bra i ligan som förut. Ligger faktiskt endast på en fjärdeplats och hela 13 poäng upp till Sporting som toppar ligan och jag tror man lägger en hel del kraft på Europa League den här säsongen. Vi såg igår hur Porto ställde till det för Juventus, och många gånger underskattar vi kvalitén i de portugisiska lagen. I Benfica hittar vi spelare som Seferovic, Ewerton, Julian Weigl, Taarabt, Verthongen, Otamendi och ni hör själva att det är en hel del klass i den truppen.

Jag tror vi får se en underhållande match med högt tempo och som alltid ett Benfica som trycker på från start. Ingen av lagen har hemmafördelen i den här matchen heller.

Tittar vi på spelmarknaden så är Arsenal favoriter i den här matchen och det är väl rimligt då man är ett Premier League som gått lite trögt men det finns en höjd i laget. Jag kommer inte ta något favoritskap då jag tror Benfica kan ställa till det här för Arsenal om ni frågar mig. Jag väljer att riktiga in mig på målmarknaden när två målglada lag möts.

Jag klickar i över 2,5 mål i den här matchen till fina 1,90 hos Betfair.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos betfair – Hämta 100 kronor riskfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,90
Bolag: Betfair
Spelstopp: 21:00, fredag 19 februari 2021
TV: 
Stream: