Dynamo Zagreb Bayern München Munchen

Speltips Dinamo Zagreb – Krasnodar 25/2: Svenskfokus

Victor Claesson, Marcus Berg och Kristoffer Olsson väntas starta borta mot Dinamo Zagreb i Europa League. Kan Krasnodar vända underläget?

Dinamo Zagreb - Krasnodar

Europa League
Hämta bonus!
18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

När lottningen föll för ett par månader sedan kändes det som att Victor Claesson, Marcus Berg och Kristoffer Olsson hade haft turen att landa kroatiska Dinamo Zagreb, ett lag som är överkomligt på den här nivån, men som i för sig har en stor rutin från liknande tillfällen och många års spel ute i Europa.

Med inledande match på hemmaplan hade Krasnodar också chansen att cementera sin plats i det här dubbelmötet med en stark första insats, men efter att ha fallit igenom totalt i defensiven släppte man in tre mål och försatte sig ett prekärt läge mot Dinamo Zagreb.

Nu vänder man mot Kroatien med ett tufft utgångsläge och måste helt plötsligt vinna på bortaplan, och då minst göra två mål. En uddamålsvinst, 1-0, kommer inte att räcka. Det kommer inte heller att räcka med 2-1 och uddamålsvinsten till 3-2 räcker bara till förlängning.

Men det som är glädjande är att Dinamo Zagreb inte är ett lag välkänt för sin otroliga defensiv. Nu har man i för sig vunnit fem raka matcher i Europa League, och har gjort minst två mål i sina fyra senaste, varpå det inte har varit ett större problem för deras del.

I backlinjen har man ingen mindre än Rasmus Lauritsen, senast från IFK Norrköping, och han har varit en av få framstående defensiva spelare för Dinamo Zagreb. Annars är det främst offensiva spelare som hamnar i fokus i det här laget.

Det måste bli öppet

Efter den första matchen i Ryssland är det uppenbart att lagen har en stark förståelse för hur man ska kunna såra varandra och det finns ingenting som pekar på att man inte ska kunna klara av att göra samma sak igen.

Det utgångsläge som råder tvingar dessutom bortalaget Krasnodar att gå stenhårt för att göra mål här, med tanke på att man måste göra två. Dinamo Zagreb har inte riktigt det i sig att spela en defensiv fotboll redan från första stund.

I hemmalaget Dinamo Zagreb saknas Bartol Franjic som blev avstängd efter sitt gula kort senast. Sadegh Moharrami är dessutom skadad.

Krasnodar saknar Cristian Ramirez och Dmitriy Stotskiy, men lär formera en startelva med tre svenska landslagsspelare vad det verkar.

X2 spelas till 1,71 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1,71
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:00, torsdag 25 februari 2021
TV: 
Stream: