7 februari 2019 Lazio Empoli Speltips

Speltips Lazio – Lokomotiv Moskva 30/9: Målspel

Lazio välkomnar Lokomotiv Moskva till Stadio Olimpico under torsdagskvällen.

Senast i helgen var samma arena skådeplats för ett spektakulärt Romderby som slutade 3-2 i Lazios favör. Som alltid så är derbyn oerhört viktiga för moralen och en vinst över ärkerivalen Roma var precis vad Lazio behövde efter några tveksamma insatser i ligan.

Innan derbyvinsten hade Lazio inte vunnit på tre ligamatcher där de behövt jaga sena kvitteringar mot både Cagliari och Torino för att åtminstone få med sig något från matcherna. Under samma tid hann de även med att förlora öppningsmatchen i Europa League borta mot Galatasaray, vilket gör att de är rätt pressade att ta poäng nu när Lokomotiv Moskva kommer på besök.

Grupp F har av många krönts till dödens grupp, vilket inte är svårt att förstå då Lazio, Marseille, Galatasaray och Lokomotiv Moskva ser långt tuffare ut än de flesta andra grupperna. Det kan vara ett problem för Lazios del som ofta roterar väldigt många spelare i gruppspelsfasen vanligtvis, men ofta kommer undan med det.

Vad som är än mer oroande är kanske att den elva de ställde upp med mot turkarna inte var jättelångt ifrån deras ordinarie. Lazio har verkligen ingen bred trupp även om startelvan är vass, så det kan bli problem framöver. Nu gäller det att ta tre poäng mot gruppens förväntade slagpåse hemma i Rom innan de går på landslagsuppehåll, annars kan avancemanget bli väldigt tufft.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Starka för att vara underdogs i gruppen

Ryska Lokomotiv Moskva ska vara väldigt glada att de fick med sig en poäng från öppningsmötet mot Marseille för ett par veckor sedan. Fransmännen dominerade matchbilden helt i Moskva och det blev inte bättre av att Nair Tiknizyan drog på sig ett rött kort tidigt i andra halvleken och gav Marseille en straff som Cengiz Ünder förvaltade väl för gästernas del.

Med en man mindre fick de dock in en kvittering tillslut i den 89:e minuten trots att 1-1 inte alls speglar hur matchen såg ut. De har i alla fall en poäng att försöka arbeta med framöver, men det är ingen som tror annat än att Lokomotiv Moskva kommer att få det svårt att försöka ta sig vidare ur den här gruppen.

För att vara underdogs i en Europa League-grupp så är de dock starka. De ligger för närvarande på tredje plats i Premjer-Liga och är faktiskt ännu obesegrade en nio matcher, även om fem av dessa varit kryss. Kanske kan de även bli en svår nöt för Lazio att knäcka som ännu inte riktigt fått in Sarris kombinationsspel i ryggraden.

Lokomotiv Moskva lär gå in med en defensiv mentalitet och har två mållösa matcher i ligan i ryggen. Ett Lazio som kanske vilar ett par kuggar i laget kan få det svårt att ta sig igenom, vilket gör att underspelet för 2.25 hos Campobet ser lockande ut.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.25
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: