Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips Leicester – Spartak Moskva 4/11: Målspel

Leicester välkomnar Spartak Moskva sent på torsdagskvällen i den mycket jämna grupp C.

Samtliga lag har fortfarande goda chanser att ta sig vidare då grupp C inleder returmötena under torsdagen. Leicester håller jämna steg med Napoli då båda storklubbarna har kammat hem fyra poäng hittills efter mycket om och men.

Efter krysset i öppningsmatchen mot just Napoli så har det sett skakigt ut för Leicester då de förlorade borta mot Legia, men deras första vinst kom nu senast mot Spartak Moskva i en match som slutade hela 4-3 i engelsmännens favör. Ryssarna tog faktiskt en 2-0-ledning genom Jordan Larsson i första, men det följdes av fyra raka mål för Leicesters del innan slutresultatet tillslut spikades.

Det är dock inte bara i Europa League som Leicester har stått för en skakig säsong, även i ligaspelet har det gått knackigt och efter tio omgångar befinner de sig på den nedre halvan i Premier League.

Trots förlusten mot Arsenal senast så har de i alla fall ryckt upp sig något med två raka segrar dessförinnan och bör nu vara klara favoriter mot Spartak. Deras förlust mot Legia kom just under deras kanske sämsta period i ligan, men som de nu verkar ha lagt bakom sig.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spartak kan ha missat sin chans

Ryssarna är i klart underläge trots att de bara är en poäng bakom både Napoli och Leicester. Hade de inte på ett mycket snöpligt vis förlorat mot Legia på hemmaplan i öppningsmatchen så hade saker och ting sett väldigt annorlunda ut nu förmodligen, men det var där som den spikade trepoängaren skulle komma.

Nu får de förlita sig på att något av de andra storlagen tar ett snedsteg istället, för Legia kan mycket väl helt gå utan poäng under returmötena, trots att de leder gruppen efter öppningsomgångarna.

Precis som för Leicester så går det dock även dåligt för Spartak i ligaspelet där de befinner sig på nionde plats och med tre raka matcher utan seger i bagaget. Däribland en förödmjukande 1-7 förlust mot Zenit som ser ut att gå mot sin fjärde raka ligaseger i Premjer-Liga.

Då Leicester är väldigt tunga favoriter så är spelvärdet där begränsat, men målmarknaden är rätt intressant här. Spartak har spelat två målrika matcher i rad i Europa League nu och senast blev det ju hela sju mål när dessa lag möttes. Leicester har inte hållit nollan i nio raka ligamatcher och inte i någon i Europa League, med andra ord så känns spelet på att båda lagen gör mål för 1.88 hos Campobet som ett väldigt fint spel här.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.88
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: