Speltips Milan Parma 15/7 2020

Speltips Milan – Röda Stjärnan 25/2: Vidöppet

AC Milan gäller som favoriter att gå vidare till åttondelsfinal efter 2-2 mot FK Crvena Zvezda i det första mötet i Europa League.

AC Milan - Röda Stjärnan

Europa League
18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nu väntar returmöte mellan AC Milan och FK Crvena Zvezda, eller Röda Stjärnan som laget primärt är känt som på svensk mark i Europa League. Det känns som ett möte som kan sluta lite precis hur som helst baserat på den första matchen.

AC Milan gällde som stora favoriter när lotten föll för ett par veckor, eller snarare månader, sedan. Men man kan lugnt konstatera att det här hunnit hända en hel del under den här vintern och att AC Milan inte längre är samma maskin som tidigare.

På bortaplan har man konsekvent varit ett lag som gör skada på sin motståndare och genom att ösa in mål har man kunnat ha ett starkt bortafacit hela säsongen. Men nu har man släppt in fler mål, förlorat konstiga matcher och därmed inte minst tappat sin serieledning hemma i Serie A.

Det första mötet med FK Crvena Zvezda slutade 2-2 och det gör att AC Milan nu har med sig två bortamål till returen, och att Röda Stjärnan i princip måste ta och vinna den här matchen. Vad vi vet är att bortalaget måste gå för att göra mål.

Efter en tids sämre resultat är det nu guldläge för AC Milan att kanske ta en viktig vinst och ta sig vidare på ett bekvämt sätt. Det kan vara vad lagets spelare behöver för att kunna slappna av lite inför fortsättningen.

AC Milan gör jobbet

Vad vi kan räkna med är att AC Milan åter formerar ett lag som inte helt liknar det som man har i Serie A och till helgen spelar man åter en viktig match, som gör att Zlatan Ibrahimovic exempelvis väntas sitta på bänken inledningsvis här.

Ismael Bennacer, Brahim Diaz och Daniele Bonera är för övrigt skadade och kan av den anledningen inte medverka för hemmalaget.

I bortalaget är nyckelspelaren Aleksandar Katai borta från spel, medan Milan Rodic nu är avstängd efter sitt röda kort senast. Det är ingen höjdare för Dejan Stankovic, tränare, som nu återvänder till sin tidigare hemmaarena San Siro, där han spelade med Inter under inte mindre än nio säsonger som spelare.

Båda lagen göra mål spelas till 2,00 gånger såsen hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos SPEEDYBET – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,00
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 21:00, torsdag 25 februari 2021
TV: 
Stream: