Speltips Juventus - Napoli

Speltips Napoli – Granada 25/2: Returmöte

Europa Leagues sextondelsfinaler är framme vid returmötena och Napoli gäller som underdog inför mötet med Granada den 25 februari 2021.

Det var nog inte många som tänkte sig att Napoli skulle sitta i ett så här prekärt utgångsläge inför returmötet med Granada i sextondelsfinalen av Europa League. På förhand kändes det som en svår, men överkomlig, lottning för den italienska storklubben.

Men en sak är säker och det är att Granada är ett lag som är i Europa för att stanna. Det här är den första gången någonsin som den lilla nyrika klubben har tagit sig till ett europeiskt gruppspel, och då passade man såklart på att gå vidare från gruppspelet och in i slutspelet. Väl där ser Granada också ut att ta sig vidare, till åttondelsfinal i det här fallet.

Vad ska man säga egentligen?

Jo, det är uppenbart att den spanska högstaligan La Liga fortsätter att ha party ute i Europa, även om den här säsongen varit deppig för ett antal stora lag som FC Barcelona och kanske även Real Sociedad. Om det är ett lag som kan räknas in i den kategorin. Men Granada håller den spanska fanan högt.

Det gör att Granada nu kan gå in i returen med en avslappnad inställning. Ett mål framåt är allt som krävs för att tvinga motståndarna att göra minst fyra mål för att kunna gå vidare. Det känns som ett rimligt sätt att ta sig an matchen, även om Granada i sig är ett lite mer defensivt kontrollerat lag.

Tappen stör Napoli

På slutet har Napoli hittat en riktig formdipp och det har kostat poäng i ligaspelet, samt resulterat i en tung förlust i det första mötet med Granada. Frågan är om det ens går att reparera den här skadan som nu är skedd?

Victor Osimhen, Elseid Hysaj, Dries Mertens, Diego Demme, Kostas Manolas, Davis Ospina, Hirving Lozano och Andrea Petagna är alla skadade och kommer inte att spela.

Om man vill hitta lite mer positiva vibbar runt Napoli är det att Kalidou Koulibaly och Faouzzi Ghoulam är tillbaka efter sin sjukdom. Båda väntas finnas med mot Granada.

Granada då? Jo, man har Neyder Lozano, Luis Suarez, Quini och troligen även Luis Milla och Yangel Herrera borta. De två sistnämnda väntas åka med till Italien och kanske kan göra minuter.

German Sanchez fick rött kort i helgen, men avstängningen drabbar såklart inte honom i Europa League-spelet.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,72 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips:

Under 3 mål (asian handicap)

Odds: 1,72
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:55, torsdag 25 februari 2021
TV: 
Stream: