Europa League lottning semifinaler odds statistik speltips

Speltips Rangers – Alashkert 19/8: Storfavorit

Efter misslyckandet mot Malmö FF måste Rangers FC nu vinna mot FC Alashkert för att nå gruppspelet i Europa League.

Rangers FC - FC Alashkert

Europa League-playoff
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det blev uppenbart över 180 minuter mot regerande svenska mästarna Malmö FF att skotska Rangers FC inte är ett lag som kan anses bättre än MFF. Det var fullt rättvist att Steven Gerrard fick se sitt lag utslaget i den tredje kvalrundan till Champions League.

Men med det nya kvalsystemet finns det inte bara en, utan två, livlinor som gör att Rangers FC trots detta är klara för minst ett gruppspel i Europa Conference League till hösten, men för att ta sig till Europa League (ett hack upp både meritmässigt och ekonomiskt) måste man också slå FC Alashkert i playoff.

Det är ett på pappret klart svagare lag än Malmö FF och allt annat än en bekväm vinst för Rangers FC här känns väldigt tveksamt. Det här ska man reda ut utan några som helst problem.

Det kändes lite osäkert inför helgens cupmöte med Dunfermline Ahtletic, med motivation och så vidare, men då kunde Rangers FC resa sig och vinna med 5-0. Det visar att det snarare var Malmö FF som var bra, än att Rangers FC var så dåliga.

Det i sin tur gör att jag inte kan se annat än att man tar kommandot direkt mot FC Alashkert.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Avstängda spelare tillbaka i Rangers FC

Kemar Roofe och Glen Kamara kunde inte spela dubbelmötet med Malmö FF, men det är spelare som i det här dubbelmötet kommer att finnas tillgängliga och som med stor sannolikhet kommer att stärka offensiven i hemmalaget inför den här matchen.

Vidare har man en bra situation med skador i laget och det lag som Steven Gerrard kommer att formera liknar till stora delar det absolut bästa som man kan sätta på banan i nuläget.

FC Alashkert vann en tuff match mot Kairat i den tredje kvalrundan till Europa League och har därför gott gry i truppen, med 0-2-förlusten i ligaspelet senast bådar inte gott. Nu har man två förluster på två omgångar hemma i ligan.

Som bekant är man som första lag från Armenien klara för ett gruppspel i Europa redan och jag tror därför inte att man har det i sig att resa sig här.

Rangers FC vinner och håller nollan spelas till 1.66 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Rangers FC vinner och håller nollan
Odds: 1.66
Bolag: bet365
Spelstopp: 21:00, torsdag 19 augusti 2021

Jämför odds: