Europa League lottning semifinaler odds statistik speltips

Speltips Rangers – Slavia Prag 18/3: Vidöppen retur

En tung kvittering på fast situation gör att Rangers FC bör ha ett bra utgångsläge inför returmötet med Slavia Prag i Europa League-åttondelsfinalen.

Nog är det inget fel på spänningen på förhand när Rangers FC och tjeckiska Slavia Prag gör upp i returmötet av Europa League-åttondelsfinalen. Det är två synnerligen formstarka lag, som nog har glömt hur man förlorar, som ska ta det här dubbelmötet i mål.

Det första mötet på tjeckisk mark, närmare bestämt i den tjeckiska huvudstaden Prag, slutade med 1-1 efter att Slavia Prag tappat sin ledning med 1-0 till 1-1 på en fast situation. Vem var fet som höll sig framme? Jo, ingen mindre än Filip Helander, som snappade upp en försluppen boll och pangade in den i nät bakom Slavia Prags målvakt.

Det är en imponerande säsong som mittbacken har haft och som bekant blev han på tisdagseftermiddagen också uttagen till det svenska landslaget, som på måndag samlas för att spela VM-kvalmatcherna i slutet på mars månad. Då Pontus Jansson är skadad är det upplagt för att Filip Helander ska få starta där.

Formen är också väldigt god, både för den svenske mittbacken och Rangers FC i stort. Efter att ha firat ligatiteln i Skottland för någon vecka sedan kan man nu helt fokusera på att spela ute i Europa League.

Faktum är att man inte hade någon match i helgen och det innebär i praktiken att skottarna har fått vila inför returmötet med Slavia Prag. Det faktum att det första mötet spelades så sent som förra veckan gör också att man inte har tappat tempo eller fart. Däremot har man fått välbehövlig vila i benen.

Formen är stark i båda lagen

En intressant sak inför den här matchen är hur pass dominerande båda lagen är i respektive liga, med ett Slavia Prag som radar upp vinster och som i ligaspelet har vunnit samtliga matcher från februari och framåt.

Vi har ett Rangers FC som öst in mål och poäng i Skottland, i en så pass stark grad att det räckte för att man skulle vinna ligatiteln redan i mars månad. Det är faktiskt helt otroligt.

I helgen spelar man Old Firm mot Celtic, men då det inte gäller särskilt mycket i termer av poäng tror jag att man vågar ha fullt fokus på Europa League-returen mot Slavia Prag.

Slavia Prag imponerade stort när man slog ut Leicester City, men har möter man ett lag som kommer att kriga till sista blodsdroppen.

X (oavgjort) spelas till 3,35 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,35
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00, torsdag 18 mars 2021
TV: 
Stream: